Αυτά είναι τα χειρότερα λάθη που κάνουν οι γυναίκες στο φλερτ! Δες τι πρέπει να αποφύγεις!

Το φλερτ είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής όλων των ανθρώπων. Οι γυναίκες όμως κολακεύονται ακόμα περισσότερο όταν τις φλερτάρουν, κυρίως εάν το πρώτο βήμα το κάνει το αντίθετο φύλο.
Όμως πολλές φορές στη προσπάθεια τους να γίνουν αρεστές και να γοητεύσουν έναν άντρα που τους αρέσει, μπορεί να οδηγηθούν σε λάθη και να καταστρέψουν όλη την ατμόσφαιρα.
Έχετε πολύ αυτοπεποίθηση
Η αυτοπεποίθηση είναι ένα θετικό σημάδι του χαρακτήρα σας. Όμως δεν πρέπει να το παρακάνετε, κυρίως όταν σας φλερτάρουν. Πολλά κορίτσια χρησιμοποιούν την αυτοπεποίθηση, επειδή έτσι νομίζουν ότι θα φαίνονται πιο σίγουρες στο αντίθετο φύλο. Στην πραγματικότητα αυτό το είδος συμπεριφοράς μπορεί να τρομάξει έναν άντρα, που έχει σκοπό να σας φλερτάρει.
Γελάτε συνέχεια
Στους άντρες αρέσει να γελάτε με τα αστεία τους, αλλά αν ξεκινήσετε τα χαχανητό κάθε φορά που σας λέει ένα αστείο, τότε κινδυνεύετε να σας περάσει για χαζοχαρούμενες. Και το χειρότερο είναι ότι αν δεν έχει χιούμορ και εσείς παρόλα αυτά γελάτε με ότι σας λέει, τον ενθαρρύνετε να συνεχίσει τα φρικτά ανέκδοτα.
Υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ
Ένα ποτήρι κρασί θα σας χαλαρώσει και θα σας φτιάξει τη διάθεση. Αν όμως πιείτε όλο το μπουκάλι, υπάρχει ο κίνδυνος στο τέλος της βραδιάς να μη μπορείτε να σταθείτε όρθιες. Μη το παίζετε λοιπόν άνετες με το αλκοόλ, αντ αυτού να πίνετε πάντα με μέτρο, κυρίως αν πρέπει να οδηγήσετε για να γυρίσετε στο σπίτι.
Λέτε ψέματα
Το ψέμα μπορεί να καταστρέψει κάθε είδους σχέσης, από την οικογενειακή μέχρι τη φιλική. Δεν υπάρχει λόγος να πείτε ψέματα για να εντυπωσιάσετε το αντίθετο φύλο, γιατί κάποτε η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια και τότε μπορεί να είναι αργά. Το μυστικό είναι να είστε ο εαυτό σας και να μην προσποιήστε.
Τον καταδιώκετε στο Facebook
Ναι, το Facebook μπορεί να σας αποκαλύψει πολλά ενδιαφέροντα πράγματα για τη ζωή του άλλου και μπορεί επίσης να είναι ένα μέσο για να τον φλερτάρετε. Όμως, υπάρχει μια λεπτή γραμμή στο «κάνω like σε ένα post» με το να «κάνω likes» σε όλες τις αναρτήσεις του. Αποφύγετε τα δεκάδες σχόλια και likes, υπάρχουν πολλοί καλύτεροι τρόποι για να του επιστήσετε τη προσοχή.
Είστε πολύ μυστηριώδεις
Σας κάνει διάφορες ερωτήσεις, αλλά εσείς δεν απαντάτε, γιατί δεν θέλετε να δώσετε την εντύπωση ότι είστε «ανοιχτό βιβλίο». Λίγο μυστήριο να πλανάται στον αέρα, δεν είναι κακό, αλλά μην το παρακάνετε, γιατί ίσως χάσετε την ευκαιρία να του δείξετε το ενδιαφέρον σας.
youweekly

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 350347953123833267

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item