Άρχισαν οι καβγάδες στο Survival: Ρόλο ηγέτη διεκδικεί ο Αϊβάζης

Στην Κουρούτα βρίσκονται από το απόγευμα της Τετάρτης οι παίκτες του «Survival Secret», ξεκινώντας τα γυρίσματα για το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί σήμερα στο κανάλι «Ε».

Άρχισαν οι καβγάδες στο Survival - Ρόλο ηγέτη διεκδικεί ο Αϊβάζης - Oι κλίκες και οι ομάδες που έχουν ήδη δημιουργηθεί στο παιχνίδι 

Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει, οι πρώτες κόντρες και οι πρώτοι καβγάδες άρχισαν με το «καλημέρα» σας... 
Οι επώνυμοι παίκτες που θα διαγωνιστούν για το έπαθλο είναι οι Κωνσταντίνος και Ηλίας Δρούλιας, Θάνος Πετρέλης, Τάσος Μπερδέσης, Πηγή Δεβετζή, Ντανιέλ Μπατίστα, Φιλίτσα Καλογεράκου, Κατερίνα Νάκα, Μαρία Ματσούκα, Γιάννης Αϊβάζης, Πωλίνα Τριγωνίδου, Γιώργος Μανίκας, Γιάννης Ζουμπαντής, Irene Trost, και οι πρώτες κλίκες έχουν ήδη σχηματιστεί.
Κατά τα λεγόμενα αυτών που φέρονται να γνωρίζουν, οι Droulias Brothers, η Πηγή Δεβετζή, και ο Τάσος Μπερδέσης ξεχωρίζουν στα αθλήματα, ενώ ένας « Διάσημος» παίκτης είναι αυτός που έχει αποκτήσει ήδη μεγάλες έχθρες και όλοι τον έχουν κάνει στην άκρη.
Αυτός δεν είναι άλλος από τον Γιάννη Αϊβάζη, που όπως φημολογείται έχει ήδη εκδηλώσει έναν ηγετικό χαρακτήρα (όπως αυτό του Στέλιου Χανταμπάκη στο «Survivor») που έχει προκαλέσει την οργή των συμπαικτών του. Η συμπεριφορά του που έχει ενοχλήσει τους περισσότερους είναι ότι είναι απόμακρος, ειρωνικός, και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα.
Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν και κάποιες ψιλές...
Πηγή: iapopsi.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 5575060277489505434

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item