Χαμός στο Survivor: Μπουνιές Αγγελόπουλου σε Τούρκο παίχτη


Μια κίνηση του Ogeday προς τον Μάριο προκάλεσε την έκρηξη του Ντάνου που έσπευσε να... καθαρίσει.

Όπως είδαμε στα επεισόδια με τις ελληνοτουρκικές μάχες, οι Τούρκοι ήταν σε κάθε αναμέτρηση προκλητικοί. Είχαν βάψει από την αρχή τα μούτρα του, λες και πήγαιναν σε εμπόλεμη ζώνη, σε κάθε νίκη πανηγύριζα προκλητικά χτυπώντας το στήθος και τα κεφάλια τους ενώ κοιτούσαν συνεχώς επιθετικά προς την ελληνική ομάδα.
Ο Αγγελόπουλος από τα πρώτα κιόλας αγωνίσματα άρχισε να στραβοκοιτάει τους προκλητικούς Τούρκους, ενώ σε κάθε αναμέτρηση έδινε το 110% για να κερδίσει και να μην τους δώσει δικαίωμα για πανηγύρια.
Ένας παίχτης ωστόσο των Τούρκων, ο Ogeday, ο οποίος όπως θυμάστε δεν μπορούσε να... χωνέψει την ήττα του από τον Μάριο άρχισε να κάνει γκριμάτσες και να δείχνει συνεχώς προς την ελληνική ομάδα. Θυμάστε επίσης ότι έφυγε για τη θάλασσα αδυνατώντας να πιστέψει ότι έχασε από τον Κύπριο.
Ορισμένοι από την ελληνική ομάδα αντιλήφθηκαν τις κινήσεις του Ogeday αλλά δεν μίλησαν, δεν έδωσαν σημασία στις προκλήσεις του. Όχι όμως και ο Ντάνος.
Κάποια στιγμή, μετά τη νίκη των Τούρκων, ο Ogeday πέρασε δίπλα από τον Μάριο προκλητικά και έφτυσε μπροστά στα πόδια του και τον κοίταζε συνεχώς με απειλητικό ύφος.
Την κίνηση αυτή αντιλήφθηκε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ο οποίος έσπευσε να πάει δίπλα στον Μάριο. Σε έντονο ύφος ο Ντάνος άρχισε να ρωτάει στα Αγγλικά τον Ogeday τι ήταν αυτό που έκανε... Όμως εκείνος δεν απαντούσε κάνοντας ότι δεν καταλαβαίνει αγγλικά.
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος κινήθηκε προς το μέρος του επιθετικά και άρχισε να σπρώχνει τον Τούρκο ρωτώντας τον τι ήταν αυτό που έκανε και γιατί το έκανε. Φέρεται μάλιστα να έριξε και μια μπουνιά και κάτι...ψιλές στον προκλητικό Τούρκο, την ώρα που η παραγωγή αλλά και οι υπόλοιποι παίχτες έτρεχαν για να τους χωρίσουν.
Η τηλεόραση φυσικά δεν έδειξε αυτά τα πλάνα, ωστόσο, κατά τον αποχαιρετισμό των ομάδων φαίνεται ο Αγγελόπουλος να αγριοκοιτά προς την τουρκική ομάδα και τελικά να σηκώνει το χέρι και να... χαιρετά.
Φυσικά, η παραγωγή ζήτησε να μην δοθεί συνέχεια.
newsbomb.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 398657712006309047

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item