Αλλάζουν οι ομάδες!! - Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Survivor - Τι ανακοίνωσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη

Έρχονται σαρωτικές αλλαγές στο Survivor - Τι ανακοίνωσε η Άλκηστις Μαραγκουδάκη (video)
Η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ Αλκηστις Μαραγκουδάκη απάντησε στα ερωτήματα των τηλεθεατών του Survivor για το τι θα γίνει μετά το τροχαίο στην ομάδα των μαχητών και την αποχώρηση της Ειρήνης Κολιδά. 

Οι πρόσφατες εξελίξεις αλλάζουν τα δεδομένα, με την Ειρήνη να αποχωρεί οικειοθελώς από το παιχνίδι και τον Μάριο να δηλώνει πως θέλει να παραμείνει, χωρίς ωστόσο να είναι σαφές πώς θα γίνει αυτό, από τη στιγμή που έχει υποστεί κάταγμα στη δεξιά κλείδα. 

«Μπορεί να σας φάνηκε στο επεισόδιο πιο τραυματισμένος ο Μάριος, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι. Η Ειρήνη είναι πιο σοβαρά» είπε χαρακτηριστικά η διευθύντρια Προγράμματος του ΣΚΑΙ. 

Η σημαντικότερη αποκάλυψη της κ. Μαραγκουδάκη ήταν η αλλαγή που θα γίνει στις 2 ομάδες. Η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε καθώς θα είναι πιο δυνατοί σε σχέση με όσους συμμετέχουν ήδη, ενώ θα δώσουν σημαντικά στοιχεία σχετικά με το πώς τους αποδέχεται ή όχι ο κόσμος. 

Η λύση που φαντάζει ως η πιο πιθανή είναι να γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Η διαδικασία θα γίνει γνωστή πιθανότατα στα επόμενα επεισόδια. 

Όσον αφορά το καινούργιο επεισόδιο της Κυριακής, η κ. Μαραγκουδάκη είπε: «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές». 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6555481073090729757

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item