Αυτό δεν το περιμέναμε! Με ποια διάσημη του Survivor έχει σχέση ο Γιώργος Αγγελόπουλος - Η αποκάλυψη στην Ελένη Μενεγάκη που μας σόκαρε…Όλοι πλέον έχουμε γίνει Survivor fans και παρακολουθούμε με αμείωτο ενδιαφέρον κάθε επεισόδιο, θέλουμε να ξέρουμε οποιαδήποτε λεπτομέρεια από την καθημερινότητα των παιχτών, αναμένουμε ερωτικά ειδύλλια και αγαπημένα ζευγαράκια.


Η ομάδα των «Διάσημων» ευτυχώς μας έκανε την χάρη, αφού δύο παίχτες της ανέπτυξαν έντονο ερωτικό φλερτ ενώ φημολογούνται παράλληλα θεωρίες πιθανής σχέσης. Ευτυχώς για να έχουμε κι εμείς να ασχολούμαστε με κάτι juicy! Τα δύο πρόσωπα λοιπόν που συμμετέχουν σε αυτό το φλερτ, είναι ο Γιώργος Αγγελόπουλος που διώχθηκε από την ομάδα των «Μαχητών» και η γνωστή αθλητικογραφός, Ευρυδίκη Βαλαβάνη!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα και με τα όσα ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της, οι δυο τους έχουν έρθει αρκετά κοντά με αποτέλεσμα να είναι πια πασιφανές το…μεταξύ τους φλερτ! Ωστόσο εμείς δεν έχουμε τέτοιου είδους πληροφορίες, αλλά τίποτα δεν είναι απίθανο!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο παρακάτω βίντεο:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3666483606893949030

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item