Παγκόσμιο ΣΟΚ! Κτηνοτρόφοι ανοίγουν Τρύπες στις Κοιλιές ζωντανών Αγελάδων και μετά… Δείτε ΤΙ τις Κάνουν και θα Αηδιάσετε!


Δεν υπάρχει όριο στο βιομηχανικό σύστημα κτηνοτροφίας. Αλέθουν μέχρι και τα μωρά κοτόπουλα, κρατούν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, δηλητηριάζουν τους καταναλωτές και τώρα ανοίγουν τρύπες στις αγελάδες με μια διαδικασία που ονομάζεται fistulation.

Αυτή η διαδικασία, περιλαμβάνει μερική αφαίρεση της κο…

Δεν υπάρχει όριο στο βιομηχανικό σύστημα κτηνοτροφίας. Αλέθουν μέχρι και τα μωρά κοτόπουλα, κρατούν τα ζώα σε άθλιες συνθήκες, δηλητηριάζουν τους καταναλωτές και τώρα ανοίγουν τρύπες στις αγελάδες με μια διαδικασία που ονομάζεται fistulation.

Αυτή η διαδικασία, περιλαμβάνει μερική αφαίρεση της κοιλιάς του ζώου. Χειρουργικά, τοποθετείται ένας πλαστικός δακτύλιος, κάνουλα, για να κρατήσει τη σάρκα ανοιχτή σε μια τρύπα 20 εκατοστών, καθιστώντας το στομάχι εκτεθειμένο.

Ο λόγος; Επειδή είναι υγιές για το ζώο, καθώς επιτρέπει τη μεταφορά μικροβίων από το ένα ζώο στο άλλο. Επίσης, για να παρακολουθείται ο τρόπος που το ζώο χωνεύει τα τρόφιμα.

Τα ζώα στα οποία γίνεται αυτή η διαδικασία, αποκαλούνται διασωληνωμένα.

Τα διασωληνωμένα ζώα, υπήρχαν από το 1933 και τώρα χρησιμοποιούνται κυρίως από τις γαλακτοκομικές βιομηχανίες και τις βιομηχανίες κρεάτων. Επίσης, χρησιμοποιούνται από την κτηνιατρική σχολή για την μελέτη της πέψης των αγελάδων.

Κατά την ανάλυση της πέψης, στο εσωτερικό του στομάχου δεν τοποθετείται μόνο χόρτο, σανό και σιτάρι:


«Υπάρχουν μέρες, που οι μαθητές τοποθετούν οποιοδήποτε είδος τροφίμου στην αγελάδα. Από σοκολάτες Snickers μέχρι Twinkies. Οι μαθητές τοποθετούν αυτά τα είδη διατροφής στο εσωτερικό τους και παρατηρούν πόσο καιρό παίρνει στην αγελάδα να χωνέψει το καθένα από αυτά, «ανέφερε το Κρατικό Πανεπιστήμιο του Missouri.
kamikaze.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5680565533945676186

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item