Τα λεφτά που θα πάρει η οικογένεια Παντελίδη αν αποδειχτεί πως δεν ήταν οδηγός! – Η αποκάλυψη της Μίνας Αρναούτη που φέρνει τα πάνω κάτω!Οι αποκαλύψεις σήμερα από την Μίνα Αρναούτη δεν έχουν τελειωμό. Η κοπέλα που επέβαινε στο μοιραίο τζιπ του Παντελή Παντελίδη φαίνεται πως βγάζει καθημερινά στο φως αποδεικτικά στοιχεία που καίνει την οικογένεια Παντελίδη.


Σύμφωνα με νομικούς κύκλους στο «Έθνος της Κυριακής» από την στιμγή που η ασφάλεια του τζιπ είναι μικτή, καλύπτει ζημειές και αποκαθυστά όλους τους τραυματίες και τους τρίτους που εμπλέκονται. Εαν όμως ο οδηγός είναι υπό την επήρεια αλκόολ τότε τα πράγματα αλλάζουν.

Σε αυτή την περίπτωση η ασφαλιστική εταιρεία καλείται να ζητήσει τα χρήματα από την οικογένεια του νεκρού. Τι μας λέει αυτό λοιπόν; Εαν αποδειχθεί πως οδηγούσε ο Παντελής τότε η οικογένεια του θα κληθεί να πληρώσει τις ζημειές που προκλήθηκαν από το τροχαίο. Ποια είναι λοιπόν τα συμφέροντα στης οικογένειας του Παντελή; Η Μίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media δίνει την δική της απάντηση και γνώμη.

Δείτε την ανάρτησή της:


kamikaze.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3837385805137473320

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

ΔημοφιλεΙς αναρτΗσεις

item