9 πράγματα που πρέπει να έχεις στο βιογραφικό σου και είναι πιο σημαντικά από τα πτυχία (pics)


Πρέπει πρώτα από όλα να έχετε ένα καθαρό, ευανάγνωστο βιογραφικό με στοχευμένες όλες εκείνες τις δεξιότητες που θέλετε να προβάλετε. Αν το βιογραφικό σας είναι εύκολο να διαβαστεί, δεν έχει μέσα λάθη και μάλιστα διαθέτετε και σχετικά μεγάλη εμπειρία, έχετε ένα πρώτο προβάδισμα έναντι στον ανταγωνισμό. Αν μάλιστα προσθέσετε και τα παρακάτω skills, η κίνηση αυτή μπορεί να σας απογειώσει κυριολεκτικά. Ας δούμε τι δεξιότητες πρέπει να έχετε, πέρα από τα πτυχία, έτσι ώστε να πετύχετε όσο το δυνατόν πιο εύκολα στην αγορά εργασίας. 

 1. Adobe Photoshop Αν ψάχνετε να ακολουθήσετε μια πιο δημιουργική καριέρα, η επεξεργασία φωτογραφιών είναι μια βασική γνώση που συνήθως είναι απαραίτητη. 

 2. Microsoft Excel Όσοι σκοπεύουν να εργαστούν στον τομέα των οικονομικών πρέπει να ξέρουν ότι θα περάσουν το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας τους παρέα με ένα υπολογιστικό φύλλο του Microsoft Excel. Έτσι είναι σημαντικό να γνωρίζετε απέξω και ανακατωτά αυτό το πρόγραμμα. 

 3. Ξένες γλώσσες Η εκμάθηση μιας νέας γλώσσας μπορεί να μην είναι εύκολη υπόθεση, αλλά τα οφέλη της μιας δεύτερης γλώσσας είναι αποδεδειγμένα. Οι άνθρωποι που είναι δίγλωσσοι τείνουν να έχουν καλύτερη μνήμη και είναι καλύτεροι στο "multitasking". 

 4. Web development Μια βασική κατανόηση της ανάπτυξης ιστοσελίδων είναι χρήσιμη στην σημερινή εποχή. Δεν λέμε να είστε σε θέση να φτιάξετε από το μηδέν ένα site, αλλά αν έχετε βασικές γνώσεις πάνω στο αντικείμενο, ειδικά αν σκοπεύετε να εργαστείτε σε θέσεις τεχνολογίας, είναι εξαιρετικά σημαντικό προσόν. 

 5. WordPress Αν είστε ήδη συντάκτης σε έντυπα μέσα και θέλετε να κάνετε την μετάβαση σε ψηφιακά, όλοι όσοι εργάζονται σε sites, θα πρέπει να γνωρίζουν καλά το WordPress, ακόμα και αν δεν εργαστούν σε αυτό το περιβάλλον. Είναι ένα εξαιρετικό προσόν, ειδικά για αυτό τον κλάδο γιατί θα σας κάνει να κατανοήσετε καλύτερα το ψηφιακό περιβάλλον που θα εργαστείτε στην νέα σας θέση. 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 220670554943660762

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item