Θεωρίες δηλητηρίασης της Κλίντον στο προσκήνιο


Τι λέει ο παγκοσμίου φήμης ιατροδικαστής Μπένετ Ομάλου...


Θεωρίες συνωμοσίας φέρνει στο προσκήνιο η ασθένεια της Χίλαρι Κλίντον που άναψε φωτιές στο προεκλογικό σκηνικό των ΗΠΑ.

Τα media εκφράζουν σοβαρές επιφυλάξεις αναφορικά με την επίσημη διάγνωση των γιατρών ότι πάσχει από πνευμονία, ενώ διάσημος ιατροδικαστής κάνει λόγο για σενάρια δηλητηρίασης.

Η Χίλαρι αγνόησε επιδεικτικά τις οδηγίες των γιατρών της για ολιγοήμερη ανάπαυση, γράφει το CNN, την ώρα που ο διεθνής Τύπος επιστρατεύει ειδικούς για να δώσουν την δική τους εξήγηση αναφορικά με την ασθένεια της πρώην «πρώτης κυρίας» των ΗΠΑ. Αν δηλαδή ο επίμονος βήχας της, η αδυναμία να ανέβει τις σκάλες και να σταθεί όρθια, οφείλονται στην πνευμονία από την οποία πάσχει, σύμφωνα πάντα με τους γιατρούς της.

Το BBC αναφέρει ότι η Χίλαρι πάσχει από «walking pneumonia», πνευμονία που προκαλείται από μυκόπλασμα. Πρόκειται για άτυπη πνευμονία η οποία όμως μεταδίδεται από άνθρωπο σε άνθρωπο κι ένα από τα συμπτώματά της μπορεί να είναι ο έντονος βήχας.

«Τώρα αισθάνομαι καλύτερα και προφανώς θα έπρεπε να ξεκουραστώ νωρίτερα» δήλωσε η ίδια σε χθεσινοβραδινή τηλεφωνική συνέντευξή της στο CNN, τονίζοντας ότι είχε παραβλέψει τη σύσταση της γιατρού της για ξεκούραση. «Λοιπόν θα είναι μέσα στο επόμενο διήμερο... Θέλω να το αντιμετωπίσω και να επιστρέψω στην προεκλογική εκστρατεία όσο το δυνατό γρηγορότερα», ανέφερε για τα σχέδια της προεκλογικής της εκστρατείας.

Η 68χρονη Κλίντον δήλωσε ότι είχε παρόμοια επεισόδια με την υγεία της, άλλες δύο φορές. «Μπορώ να θυμηθώ δύο φορές. Είναι κάτι που έχει συμβεί ελάχιστες φορές στη ζωή μου. Είμαι ενήμερη γι' αυτό και μπορώ να το αντιμετωπίσω», είπε η ίδια.

Αυτό που προκαλεί ερωτήματα είναι ότι αν έχει πνευμονία τότε πώς επισκέφθηκε την κόρη της Τσέλσι, η οποία είναι μητέρα δύο παιδιών

Στις θεωρίες συνωμοσίας εντάχθηκε και αυτή του ιατροδικαστή Μπένετ Ομαλού, ο οποίος μέσω Twitter, υποστήριξε ότι η Χίλαρι Κλίντον μπορεί να έπεσε θύμα δηλητηρίασης. Γι' αυτό και κάλεσε τους συνεργάτες της να την υποβάλουν σε τοξικολογικές αναλύσεις.

Κατά το σκεπτικό του η δολοφονία ως σενάριο μπορεί να ισχύει από τη στιγμή που αντίπαλοί της Κλίντον είναι ο Βλαντιμίρ Πούτιν και ο Ντόναλντ Τραμπ υπενθυμίζοντας προς επιβεβαίωση των ισχυρισμών του τη δολοφονία Λιντβινένκο, του πρώην στελέχους της KGB, στη Ρωσία το 2006 που έχει αποδοθεί στην κυβέρνηση της Μόσχας.

Ο Δρ. Μπένετ Ομάλου, είναι ιατροδικαστής, νευροπαθολόγος που έκανε τις πρώτες ανακαλύψεις πάνω στην χρόνια τραυματική εγκεφαλοπάθεια το 2002.

Πρόκειται για μια ασθένεια που διέγνωσε σε έναν επαγγελματία παίκτη του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Ο γιατρός έκανε τα πάντα για να γίνει γνωστή η ασθένεια, που έχει να κάνει με τη ρήξη των αιμοφόρων αγγείων που προκαλείται από εγκεφαλικές διασείσεις, δηλαδή από συνεχόμενα χτυπήματα στο κεφάλι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 310632178728981789

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item