«Μου ευχόντουσαν “καλό παράδεισο” στα κοινωνικά δίκτυα!»Ξέσπασμα γνωστού ηθοποιού

«Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου ευχόντουσαν “καλό παράδεισο”…»...


Καλεσμένος στο Happy Day ήταν το πρωί της Παρασκευής ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός απάντησε και για ένα δημοσίευμα που αναφερόταν στον …θάνατό του.

«Δυστυχώς τον Αύγουστο είχαμε μια πάρα πολύ μεγάλη απώλεια, ενός πάρα πολύ καλού μας φίλου. Προφανώς θέλανε να περάσουνε, οι κύριοι αυτοί που γράψανε, ότι “το βαρύ πένθος του Αϊβάζη”. Ξαφνικά, ήμουν στην Κύπρο και συνειδητοποίησα ότι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μου ευχόντουσαν “καλό παράδεισο”. Μου έστειλε ένας φίλος μου ένα λινκ και με ρώτησε αν είμαι καλά. Του απάντησα “ναι, τι μπορεί να έχει γίνει;”.

Και βλέπω μια ανάρτηση, δεν είναι η πρώτη φορά που έχει γίνει αυτό. Είναι τραγικό. Δεν με αφορά γενικά, αλλά με αφορά όταν έχω ένα παιδί, το παιδί μου πλέον διαβάζει. Θύμωσα πάρα πολύ και θυμώνω με όλα αυτά γιατί αμέσως μετά από αυτό, τις επόμενες δύο εβδομάδες έγινε και σε άλλον συνάδελφο από το ίδιο σάιτ.

Θα πρέπει κάποια στιγμή να λύσουμε το πρόβλημα της ηλίθιας, βλαμμένης δημοσιογραφίας, που βαφτίζεται δημοσιογραφία, γιατί δεν είναι δημοσιογραφία. Θα την βρούμε την άκρη, έχω κινηθεί νομικά».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 1730077082700343260

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item