Σε ΑΘΛΙΑ κατάσταση η πρώην του Παντελή - To μαύρο και το λευκό περιστέρι… [photo]

Από εδώ το 2012 είχαμε αποκαλύψει τον θυελλώδη έρωτα του ανερχόμενου τότε Παντελή με την εντυπωσιακή ξανθιά barwoman... Μαρία Γεωργακάκη. Μάλιστα οι φήμες λένε πως πολλά από τα κομμάτια του τραγουδιστή γράφτηκαν για την συγκεκριμένη κοπέλα.

Μετά από πολλές προσπάθειες επασυνδέσης πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας το τελευταίο χρονικό διάστημα οι δυο τους δεν διατηρούσαν σχέσεις. Φίλος και των δύο λέει ότι το προσπάθησαν πολύ ωστόσο η Μαρία ουδέποτε κατάφερε να συμβιβαστεί με την ιδέα της δημοσιότητας του φαινομένου Παντελίδη. Η κοπέλα ήταν από τα πρώτα πρόσωπα που ενημερώθηκαν για την απώλεια του τραγουδιστή με τον πλέον τραγικό τρόπο. Και οι πληροφορίες που μας έφθασαν ήταν ότι στην κυριολεξία κατέρρευσε και όλη την χθεσινή ημέρα ήταν πραγματικά σε άθλια ψυχολογική κατάσταση με ελάχιστους κολλητούς της φίλους να προσπαθούν να της συμπαρασταθούν.

Με μια ματιά στο facebook της κοπέλας και ο πλέον άσχετος μπορεί να καταλάβει τα πάντα… Μαύρο στην φωτογραφία προφίλ, μαύρο με ένα λευκό περιστέρι στην φωτογραφία εξωφύλλου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 7821547996335652283

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item