Το συγκλονιστικό μήνυμα της Πάολα για τον Παντελίδη, που έριξε το facebook

Συγκλονισμένη η Πάολα, φίλη και συνάδερφος χρόνια με τον Παντελή Παντελίδη, πόσταρε πριν λίγες ώρες στον επίσημο λογαριασμό της στο facebook μία φωτογραφία του αδικοχαμένου φίλου της, με ένα κείμενο που ράγισε καρδιές!
Δείτε το κείμενο και τη φωτογραφία 
Είμαι στο φέρετρο τώρα.. Δεν βλέπω τίποτα όλα ειναι σκοτεινά. Η φωνή μου δεν ακούγεται! Επεξεργάζομαι τα τραγούδια μου,με το μυαλό μου,δεν μπορώ να μιλήσω.. Δεν θέλω άλλο να κοιμηθώ.. Ξύπνησα! Ουφ,έχω άγχος. Τι θα τους πω;πως θα δικαιολογηθώ για την χθεσινή πρόβα..; Με πήρε ο ύπνος θα πω! Στην μάνα μου τι θα πω; Στα αδέρφια μου; Στον πατέρα μου; Κάτι θα βρω.. Θα σκεφτώ.. Δεν με βλέπουν.. Σηκώθηκα άνοιξα το φέρετρο.. Να μην με πάρουν χαμπάρι,δεν θα με αφήσουν να φύγω.. Βγήκα έξω,που είμαι; Στην Βουλιαγμένη,στην στροφή.. Αυτός είμαι εγώ.. Με αγαπατε τελικά ε; Τώρα με αγαπάτε όλοι.. Δεν πειράζει,έτσι είναι οι άνθρωποι.. Τοσα λουλούδια για μένα; Σας αγαπάω αδερφια μου αλλά είμαι καλά αλήθεια! Προχωράω για το σπίτι..
Μπαινω μέσα.. Μαμά.. Μανούλα.. Γλυκιά μου μαμα! Γιατί δεν μου μιλάει; Μαμά με ακούς; Γύρισα.. Είμαι εδώ.. . Μην κλαις άλλο μάνα. . »Αθηνάαα να να να να,ήρθες και έβαλες στα βραδιά μου φωτιάαα » Θυμάσαι μάνα; Μπαμπά; Κλαις και εσύ; Σου μιλάω ρε πατέρα απαντά μου.. Συγνώμη.. Μάλλον δεν θα θέλουν να μου μιλήσουν για ότι έκανα! Πάω μέσα βλέπω πολύ κόσμο.. Γιατι τόσος κοσμος; Μικρέ; Τριαντάφυλλε και εσείς εδω αδερφια μου; Ουτε εσείς μου μιλάτε; Γιατι κλαίτε; .. Συγνώμη.. Κοιτάω στο κρεβάτι.. Μα πως.. Αυτός είμαι εγώ.. Είμαι καλά σας λέω.. Το σώμα μου γιατί είναι εκεί. . Τι συμβαίνει..; Γιατι είμαι κατασπρος; Πάω στη ντουλαπα βγάζω τα ρούχα μου,ντύνομαι.. ετοιμαζομαι παιρνω μια ανάσα και αρχίζω για το κέντρο.. Είναι κλειστό.. Μα γιατί; Βγάζω τα κλειδιά και το ανοίγω,μπαινω μέσα.. Κανείς,μα η ώρα πέρασε.. Γιατί δεν έρχεστε; Ανεβαίνω στην σκηνή,μόνος ακόμα.. Ακούγονται κόρνες και τα τραγούδια μου στο τέρμα.. Εε ελάτε ξεκιναω.. ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΝΕΚΡΌΣ ΣΑΣ ΛΈΩ ΕΧΩ ΠΡΕΜΙΈΡΑ ΣΉΜΕΡΑ!
Καλό ταξίδι..
Ένας άγγελος που ήρθε έκανε χαμό με τα τραγούδια του και την φωνή του και έφυγε πάλι πίσω..
18.2.2016

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 3692046978564695932

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item