Ποιοι "τα άκουσαν" στον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν δίνουν χρήματα στο κόμμα;

Τέσσερις ώρες και κάτι ψιλά διήρκησε...
η χθεσινή κεκλεισμένων των θυρών συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, από την οποία για άλλη μια φορά δεν έλειψαν οι γκρίνιες.

Μπορεί στην επίσημη ατζέντα να ήταν ο Κοινοβουλευτικός έλεγχος, και πράγματι συζητήθηκαν οι επερχόμενες παρεμβάσεις των βουλευτών, ωστόσο τη συζήτηση μονοπώλησαν οι τελευταίες πολιτικές εξελίξεις, όπως και οι...ξεχασιάρηδες συνάδελφοι.

Πιο συγκεκριμένα, και το προεδρείο ( τόσο ο γραμματέας Χρήστος Μαντάς , αλλά και οι Κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι) έκαναν ειδική αναφορά στο ότι όλοι θα πρέπει να δίνουν τον οβολό τους συνεισφέροντας οικονομικά στο κόμμα, όπως προβλέπει άλλωστε και ο Κώδικας Δεοντολογίας. Είναι γνωστό ότι στον ΣΥΡΙΖΑ το 40% της βουλευτικής αποζημίωσης των μελών της ΚΟ, πηγαίνει στις δομές αλληλεγγύης και στο κόμμα.

Στην ίδια ακριβώς γραμμή, υπήρξαν και αρκετοί βουλευτές που έθιξαν το θέμα, μιας και "δε γίνεται η πλειοψηφία να δίνει και κάποιοι μόνιμα να το...ξεχνούν".

Αναφορά τέλος, έγινε και στην πρόσφατη αποχώρηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη. Κοινή διατύπωση ήταν πως "δεν ήταν ευχάριστο συμβάν", ενώ οι βουλευτές ανανέωσαν το ραντεβού τους σε νέα συνεδρίαση αυτή τη φορά υπό τον Αλέξη Τσίπρα.
Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7225115616798321357

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item