ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ !!!

Περιθώριο μέχρι 20/10 για όσους δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ Παράταση μέχρι 20 Οκτωβρίου δόθηκε τελικά αργά το βράδυ της Τετάρτης από τον Υπουργό Μεταφορών ...
κ. Χρ. Σπίρτζη στους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που δεν έχουν περάσει από ΚΤΕΟ έως τις 30/06/2014 με την καταβολή του 50% του προστίμου εκπρόθεσμου ελέγχου επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του Enikonomia.
Ωστόσο το εντυπωσιακό στοιχείο που αποκάλυψε ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Ιδιωτικών ΚΤΕΟ Ελλάδας κ. Κωνσταντίνος Βήκας μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή της ΕΡΤ έχει να κάνει με το γεγονός πως μόλις 3 στα 10 οχήματα που είναι εκπρόθεσμα στον τεχνικό έλεγχο έχουν προσέλθει στα ΚΤΕΟ της χώρας.
Οπως είναι εύκολο να αντιληφθεί κανείς δεν είναι δυνατόν μέσα σε δύο μήνες να προλάβουν να ελεγχθούν 2,5 εκατ. οχήματα μέχρι τέλος του έτους ενώ παράλληλα οι ουρές στα ΚΤΕΟ θα αυξάνονται καθημερινά.
Από την άλλη μεριά αυξάνονται τα κρούσματα παράνομων ενεργειών στον κλάδο των Τεχνικών Ελέγχων καθώς έχουν παρατηρηθεί φαινόμενα σε κάποια ΚΤΕΟ με συγκεκριμένη δυναμικότητα καθημερινών ελέγχων οχημάτων να «ελέγχουν» το διπλάσιο ή τριπλάσιο αριθμό οχημάτων που μπορούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2839303244368132861

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item