ΤΟΝ ΕΦΤΥΣΕ και ο Ιγκλέσιας των Podemos τον Τσίπρα !!!

Ο Ιγκλέσιας των Podemos κατέβασε τη φωτογραφία του με τον Τσίπρα, μετά τις τελευταίες εξελίξεις [βίντεο]Ο Πάμπλο Ιγκλέσιας προχώρησε σε μια κίνηση που ίσως δείχνει την απογοήτευσή του με τους ..
...χειρισμούς του Αλέξη Τσίπρα και την υπογραφή του 3ου μνημονίου, αφού κατέβασε την κοινή τους φωτογραφία από τον επίσημο λογαριασμό του στο twitter.
Ο επικεφαλής των Podemos, αδελφού κόμματος του ΣΥΡΙΖΑ στην Ισπανία, όπως είχε χαρακτηριστεί από πολιτικούς αναλυτές, κατέβασε τη φωτογραφία που είχε αγκαλιά με τον Τσίπρα και με φόντο «Η Ελπίδα έρχεται».
Πλέον, στον προσωπικό του λογαριασμό, υπάρχει μια δική του φωτογραφία, δείγμα ίσως του ότι δεν θέλει πλέον να ταυτίζεται με μια μνημονιακή κυβέρνηση, αφού η πολιτική γραμμή των Podemos είναι κάθετα αντίθετη με την πολιτική της λιτότητας.
Ωστόσο, τα πρώτα δείγματα για το πάγωμα των σχέσεων ανάμεσα στους δύο άντρες είχαν δοθεί την παραμονή της κρίσιμης Συνόδου Κορυφής της 12ης Ιουλίου, όταν ο Τσίπρας κατά την είσοδό του στο Ευρωκοινοβούλιο, απέφυγε διακριτικά να χαιρετίσει τον Ιγκλέσιας...

 - See more at: http://www.gkourou.com/2015/08/podemos.html#sthash.2YH6kcZG.dpuf

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4375323005370220197

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item