Η απειλή έγινε πράξη και ο εφιάλτης χιλιάδων «άτακτων» συζύγων πραγματικότητα...

Η απειλή έγινε πράξη και ο εφιάλτης χιλιάδων «άτακτων» συζύγων τείνει να...
γίνει πραγματικότητα. Τα δεδομένα που εκλάπησαν από την ιστοσελίδα γνωριμιών Ashley Madison τον Ιούλιο από χάκερς, δημοσιεύτηκαν στον λεγόμενο «σκοτεινό ιστό» του διαδικτύου, βγάζοντας στη... φόρα τα... άπλυτα των παντρεμένων που θέλησαν να απατήσουν τους/τις συζύγους τους μέσω των παροχών της σύγχρονης τεχνολογίας.


Τα δεδομένα είναι προσβάσιμα μόνο μέσω κρυπτογραφημένων browsers. Οι αρμόδιες αρχές έχουν εντοπίσει τη διαρροή των δεδομένων, αλλά δεν είναι σε θέση να επιβεβαιώσουν τη γνησιότητά τους. Η κλοπή των στοιχείων, ωστόσο, είναι δεδομένη και ο κίνδυνος να προκληθούν μεγάλα προβλήματα από τη δημοσιοποίησή τους, ορατός. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, 9,7 gigabytes δεδομένων από την ιστοσελίδα γνωριμιών Ashley Madison έχουν διαρρεύσει στο διαδίκτυο, τα οποία περιέχουν ονόματα, διευθύνσεις και λογαριασμούς πιστωτικών καρτών!

Τον Ιούλιο, η ομάδα χάκερς που κατάφερε να διεισδύσει στα δεδομένα της ιστοσελίδας, αυτοαποκαλέστηκε «ομάδα των επιπτώσεων», ενώ στα στοιχεία που εκλάπησαν υπήρχαν και παντρεμένοι που είχαν διαγράψει τον λογαριασμό τους.

Σε δήλωσή της η καναδική εταιρία που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα Ashley Madison, Avid Life Media, τόνισε ότι γνωρίζουν πως βγήκαν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία, από όσα πίστευαν ότι έχουν κλαπεί. Χαρακτήρισαν, δε, την πράξη αυτή εγκληματική και δήλωσαν ότι συνεργάζονται απόλυτα με τις αρχές, προκειμένου να βρεθούν οι ένοχοι.

«Ο ή οι εγκληματίες έχουν ορίσει οι ίδιοι τον εαυτό τους ως δικαστές της ηθικής, ένορκοι και δήμιοι, κρίνοντας ότι είναι ικανοί να επιβάλουν την προσωπική έννοια της αρετής στο σύνολο της κοινωνίας. Εμείς δεν θα παραμείνουμε σιωπηλοί και να επιτρέψουμε σε κλέφτες να επιβάλουν την προσωπική τους ιδεολογία στο σύνολο των πολιτών», συμπλήρωσε στη δήλωσή της η εταιρία.

Η ιστοσελίδα Ashley Madison δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 50 χώρες και έχει στις λίστες της περισσότερους από 37 εκατομμύρια χρήστες, από τους οποίους πάνω από ένα εκατομμύριο ζουν στη Βρετανία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2702648554014445423

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item