ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ: Δωρεάν χρόνος ομιλίας, SMS και ίντερνετ από Vodafone, Cosmote & Wind γι αυτές τις ημέρες!

ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ: Δωρεάν χρόνος ομιλίας, SMS και ίντερνετ από Vodafone, Cosmote & Wind γι αυτές τις ημέρες!Στο κλίμα των ημερών και στην κατάσταση της τσεπης των καταναλωτών τις τελευταίες ημέρες συμπλέουν οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας....


Η Vodafone ανακοίνωσε ότι η Vodafone και η hellas online προσφέρουν σε όλους τους συνδρομητές επιπλέον χρόνο ομιλίας, SMS και MB και συγκεκριμένα:
σε όλους τους συνδρομητές καρτοκινητής και συμβολαίου, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά και 300 SMS προς όλους καθώς και 300 ΜΒ για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
σε όλους τους συνδρομητές hellas online, ιδιώτες και επαγγελματίες, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
σε όλες επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες με πρόγραμμα Vodafone Business Connect, επιπλέον 300 λεπτά ομιλίας προς όλους για χρήση από 30 Ιουνίου έως και την Τρίτη 7 Ιουλίου.
Περισσότερες πληροφορίες για τους πελάτες της Vodafone και της hellas online, όπου αναφέρονται τα εξής:
Η προσφορά δίνει: 300 λεπτά + 300 SMS προς ΟΛΟΥΣ και 300ΜΒ από 30/06/2015 14:00:00μμ μέχρι 07/07/2015 23:59:59μμ
Ισχύει αυτόματα και δωρεάν για όλους τους συνδρομητές Καρτοκινητής με έστω μια ανανέωση από τις 29 Μαρτίου 2015 και μετά
Προτεραιότητα στην κατανάλωση δίνονται στα λεπτά, SMS και Megabytes της προσφοράς, ενώ μόλις καταναλωθούν, οι συνδρομητές χρεώνονται βάσει του προγράμματος τους
Για όλους τους συνδρομητές Καρτοπρογράμματος, Συμβολαίου για Ιδιώτες και Καρτοκινητής, τα διαθέσιμα ΔΩΡΕΑΝ λεπτά έχουν ελάχιστη διάρκεια κλήσης 1' και στη συνέχεια χρέωση ανά δευτερόλεπτο
Τα δωρεάν λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά στην Ελλάδα και τα δωρεάν SMS προς όλα τα δίκτυα στην Ελλάδα. Εξαιρούνται αριθμοί υψηλής χρέωσης και σύντομοι κωδικοί
Τα διαθέσιμα λεπτά ομιλίας, SMS & MB δεν ισχύουν κατά τη διάρκεια περιαγωγής.
Για τους συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος- Ιδιώτες & Επαγγελματίες
Οι συνδρομητές θα λάβουν δωρεάν SMS όταν φτάσουν στο 80% & 100% της κατανάλωσης των 300ΜΒ, ενώ οι συνδρομητές Καρτοπρογράμματος θα λάβουν επιπλέον δωρεάν SMS όταν φτάσουν το 80% & 100% της κατανάλωσης των 300 λεπτών
Η προσφορά θα ενεργοποιηθεί αυτόματα σε όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοπρογράμματος
Από την προσφορά εξαιρούνται τα προγράμματα Vodafone ΚαρτοInternet, και Vodafone Mobile Broadband,Machine 2 Machine
- Σε περίπτωση συνδρομητή με πρόγραμμα φωνής & Internet 4Sharing ενεργό, θα λάβει την προσφορά ΜΟΝΟ στην κύρια γραμμή
Κατά τη διάρκεια της προσφοράς δε θα παρέχεται ενημέρωση υπολοίπου μέσω eCare, mCare κλπ
Για τους συνδρομητές Καρτοκινητής:
Η προσφορά ισχύει για τους συνδρομητές του Καρτοκινητού Vodafone, Vodafone CU, Vodafone International, Καρτοκινητό Ολυμπιακός, ΕΛΤΑ Καρτοκινητής & Carrefour
Ισχύει με προϋπόθεση τουλάχιστον μιας ανανέωσης (οποιασδήποτε αξίας) από τις 29/03/2015 και μετά
Θα ισχύει για νέες συνδέσεις, εφόσον ο συνδρομητής πραγματοποιήσει ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 30/06/2015 έως τη λήξη της προσφοράς
Θα ισχύει για τις υφιστάμενες συνδέσεις που δεν έχουν πραγματοποιήσει οποιαδήποτε ανανέωση από τις 29/03/2015 και έπειτα, εφόσον πραγματοποιήσουν ανανέωση οποιασδήποτε αξίας από τις 30/06/2015 έως τη λήξη της προσφοράς
Ο συνδρομητές θα μπορoύν να ενημερώνονται για τα υπολειπόμενα λεπτά, SMS και MB που έχουν από την προσφορά, καλώντας στο 1252 επιλογή 1
Η hellas online διευκρινίζει από τον δικτυακό της τόπο τα ακόλουθα:
Η προσφορά ισχύει για όλες στις σταθερές τηλεφωνικές γραμμές της hellas online και για όλα τα υπάρχοντα πακέτα:
hol double-play
hol telephony
hol office double-play
hol business double-play
Πιο συγκεκριμένα:
Για τα πακέτα με απεριόριστα αστικά & υπεραστικά Ελλάδος , τα επιπλέον 300 λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν εξολοκλήρου για κλήσεις σε εθνικά κινητά.
Για τα πακέτα που δεν περιλαμβάνουν απεριόριστα αστικά & υπεραστικά Ελλάδος τα επιπλέον 300 λεπτά μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κλήσεις σε σταθερά & κινητά Ελλάδος.
Επιπλέον, προσφέρεται δωρεάν χρήση για ενοικίαση ταινιών από το hol video club για την ίδια περίοδο, στους υφιστάμενους συνδρομητές hol my tv.
Τέλος ενημερώνουμε ότι όλες οι φραγές για λόγους οφειλών έχουν ανασταλεί για όλους τους πελάτες της hellas online έως και τις 7/7.

Σημειώσεις:
1. H ενέργεια ισχύει από 29/06 έως και 7/07 στους υφιστάμενους πελάτες hol και σε όσους ενεργοποιηθούν έως 7/07.
2. Τα 300 λεπτά προς κινητά αφορούν σε πελάτες σε οικιακή και εταιρική υπηρεσία hol με απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά Ελλάδος.
3. Τα 300 λεπτά προς κινητά & σταθερά αφορούν σε πελάτες σε οικιακή και εταιρική υπηρεσία hol χωρίς απεριόριστο χρόνο ομιλίας προς σταθερά Ελλάδος.
4. Η ενέργεια δεν ισχύει για πελάτες με φραγή υπηρεσίας λόγω οφειλών.
5. Ισχύει πολιτική ορθής χρήσης 100€ με Φ.Π.Α. σε ενοικιάσεις για όλο το διάστημα από 29/6 έως και 7/7.
6. Ισχύει για όλες τις ενοικιάσεις χρεώσιμου περιεχομένου, τόσο ταινιών του hol video club όσο και χρεώσιμων καναλιών.
7. Στην ενοικίαση χρεώσιμων καναλιών η πίστωση θα γίνει για το κόστος ενοικίασης του εκάστοτε καναλιού / πακέτου καναλιών για όλο το μήνα, και όχι για το ποσοστό που αναλογεί για την περίοδο 30/6 έως και 7/7.


Μετά την Vodafone και την hellas online, και η COSMOTE παρέχει σε όλους τους συνδρομητές, ιδιώτες και επαγγελματίες, εντελώς δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας προς όλα τα δίκτυα και 400 ΜΒ για πλοήγηση στο internet.
Η προσφορά ισχύει από 1η Ιουλίου μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής.
Η προσφορά ισχύει από σήμερα, 1η Ιουλίου μετά τις 17.00 μέχρι και 7 Ιουλίου για όλους τους συνδρομητές Συμβολαίου, ΚαρτοΣυμβολαίου και Καρτοκινητής με σύνδεση φωνής. Τα 400ΜΒ θα παρέχονται, επίσης, και στους συνδρομητές συμβολαίου των προγραμμάτων COSMOTE Internet On the Go.
Για την ενεργοποίηση της προσφοράς οι συνδρομητές χρειάζεται να στείλουν ένα δωρεάν μήνυμα SMS, με το λεκτικό «400», στο 1256 για προγράμματα συμβολαίου και COSMOTE Internet On the Go, και στο 1330 αν είναι συνδρομητές Καρτοκινητής ή ΚαρτοΣυμβολαίου. Σημειώνεται ότι η αποστολή του μηνύματος και η ενεργοποίηση της προσφοράς θα είναι δυνατή μέχρι και τις 5 Ιουλίου. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.
Νωρίτερα, Vodafone και hellas online ανακοίνωσαν επίσης έως τις 7 Ιουλίου 2015 την διάθεση επιπλέον χρόνου ομιλίας, SMS και data.

Δωρεάν επικοινωνία προς όλους τους συνδρομητές της προσφέρει από την 1η και ως και την 7η Ιουλίου 2015 και η WIND. Προηγήθηκαν Vodafone, hellas online και Cosmote.
Δωρεάν 400 λεπτά ομιλίας και 400ΜΒ από την Cosmote έως τις 7 Ιουλίου
Επιπλέον χρόνος ομιλίας, SMS και data από Vodafone και hol
Η προσφορά ισχύει για συνδρομητές συμβολαίου WIND, ιδιώτες και επαγγελματίες (για τους εταιρικούς συνδρομητές έχει ενεργοποιηθεί αυτόματα), καθώς και συνδρομητές ΚαρτοΣύνδεσης και Καρτοκινητής WIND & Q και περιλαμβάνει 1500 λεπτά ομιλίας προς όλους και 1500 ΜΒ για πλοήγηση στο Internet.
Η προσφορά δεν είναι ενεργοποιημένη αυτόματα για όλους. Ενεργοποιείται με δωρεάν γραπτό μήνυμα, το οποίο δεν αναφέρεται στην ανακοίνωση. Ισχύει επίσης για όσους συνδρομητές WIND έχουν συνδυαστικά προγράμματα κινητής & σταθερής. Για τους συνδρομητές καρτοκινητής, δικαιούχοι της προσφοράς θα είναι όλοι όσοι έχουν πραγματοποιήσει μια ανανέωση χρόνου ομιλίας τις τελευταίες 60 ημέρες.
Για αναλυτικές πληροφορίες για την ενεργοποίηση της προσφοράς η εταιρεία παραπέμπει στο wind.gr, στη σελίδα της στο Facebook (www.facebook.com/WindHellas) καθώς και στο 1260 (από κινητό WIND).
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4867606048172113826

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item