Οργή κατά Mega για το «ντύσιμο» ρεπορτάζ με φωτό από Νότια Αφρική του 2012!

Οργή κατά Mega για το «ντύσιμο» ρεπορτάζ με φωτό από Νότια Αφρική του 2012! Έχουμε δει πολλές «πατάτες» στα ΜΜΕ, τόσο τα διεθνή όσο και τα εγχώρια αλλά αυτό πραγματικά μας ξεπερνάει!...
Να δούμε σε μεγάλο κανάλι και μάλιστα σε υποτίθεται έγκυρο ρεπορτάζ για την κρίση και τον κόσμο –κυρίως τους ηλικωμένους- στα ATM, φωτογραφία από άλλη Ήπειρο και άλλα χρόνια, ως σημερινή και μάλιστα ως φωτογραφία που αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα στα μηχανήματα ανάληψης των τραπεζών!
Η συγκεκριμένη φωτογραφία που δείχνει δύο μεγάλης ηλικίας γυναίκες να κάνουν ανάληψη από ATM με τη μία να «φυλάει τα νώτα» της άλλης κυκλοφορεί τις τελευταίες μέρες στα social Media κυρίως εν ίδει πλάκας μεταξύ των Ελλήνων για όλα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας τα τελευταία 24ώρα! Αυτή η πραγματικά αστεία φωτογραφία, ως εικόνα, όχι ως γεγονός, επιλέχθηκε από το Mega προκειμένου να «ντύσει» οπτικά μέρος τους ρεπορτάζ που έγινε από το κανάλι για το τι συμβαίνει στα ATM των τραπεζών και για τα μέτρα ασφαλείας που αναμένεται να πάρει το κράτος για να προστατεύσει τους ηλικιωμένους που θα πάνε στα υποκαταστήματα των τραπεζών που θα είναι ανοιχτές για να εισπράξουν μέρος των συντάξεών τους. Ε, ντροπή! Η εν λόγω φωτογραφία είναι από το 2012 και δεν έχει καμία σχέση με το σήμερα και την Ελλάδα! Και δεν έχει καν τραβηχτεί στην Ελλάδα! Τότε τραβήχτηκε στη Νότια Αφρική! Δεν το κατάλαβαν αυτό στο Mega; Ή απλά βόλευε η εικόνα για αυτό που ήθελαν να περάσουν; Ότι από τα δύο κι αν ισχύει είναι ένα βαρύ πλήγμα στην αξιοπιστία ενός καναλιού. Οποιουδήποτε καναλιού σε οποιαδήποτε από τις δύο περιπτώσεις. Είτε από λάθος, είτε από σκοπιμότητα. Εννοείται ότι το τηλεοπτικό ατόπημα κυκλοφορεί ήδη στο διαδίκτυο και έχει ξεσηκώσει την οργή του κόσμου για την κοροϊδία.
ΠΗΓΗ : .gossip-tv.gr
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4998644480385199885

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item