Όταν εκείνος δεν αποδίδει στο κρεβάτι...

Η πιθανότητα κάτι να μην πάει καλά κατά την συνεύρεση είναι πολύ πιθανό για αυτό να είσαι έτοιμη να το αντιμετωπίσεις...

Πρέπει να παραδεχτούμε ως γυναικείος πληθυσμός ότι οι άνδρες έχουν έναν λίγο πιο δύσκολο ρόλο από εμάς κατά τη σεξουαλική πράξη. Η απώλεια στύσης και ερωτικού ενδιαφέροντος τους δημιουργεί τρομερές ανασφάλειες και πολλές φορές άρνηση να χαλαρώσουν και να ξαναπροσπαθήσουν. Ας τους βοηθήσουμε έχοντας στο μυαλό μας 8 βασικά σημεία:     
  
*Μην το παίρνεις προσωπικά 
Είναι άδικο και για εσένα και για εκείνον να μπεις σε αυτό το τριπάκι. Γιατί έτσι και εσύ κλείνεσαι στον εαυτό σου και αισθάνεσαι μειονεκτικά και εκείνος νιώθει - χωρίς να έχει καμία όρεξη - να σε κάνει να αισθανθείς ωραία και να σε ανεβάσει ψυχολογικά και ότι τελοσπάντων σε θέλει. Αντιμετώπισε το ως ένα δικό του πρόβλημα και ως έτσι δείξε υπομονή. Οι ειδικοί και οι έρευνες επισημαίνουν ότι οι λόγοι μιας «κακής απόδοσης» συνοψίζονται στους εξής:

*στρες
*κατάθλιψη
*αλκοόλ-τσιγάρο-ναρκωτικά-συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή
*απότομη αύξηση βάρους
*χαμηλή τεστοστερόνη καθώς και διάφορες ασθένειες, όπως διαβήτης, καρδιά κτλ. 

*Ευγένεια και διακριτικότητα
Το ξέρει το πρόβλημα του. Το να κάνεις πλάκα με αυτό - πιστεύοντας ότι έτσι ελαφραίνεις την κατάσταση - ή να το συζητάς συνέχεια είναι μάλλον ενοχλητικό και σίγουρα επιβαρύνει το πρόβλημα. Ακόμη και να τολμά να ξεκινήσει τη διαδικασία και κάπου στη μέση τα πράγματα δεν πάρουν θετική τροπή, μην αφήσεις την απογοήτευση να φανεί στο πρόσωπο σου.         

*Αλλαγή πορείας
Απέσπασε του την προσοχή από αυτήν την «δραστηριότητα» που δεν αποδίδει αυτήν την περίοδο καλά και πρότεινε του - διακριτικά - άλλα πράγματα: βγείτε βόλτα, πηγαίνετε σινεμά, αφήστε τον να φύγει σαββατοκύριακο, καλέστε φίλους στο σπίτι… Σκέψου πράγματα που σας αρέσει να κάνετε. Όσο σε βλέπει χαρούμενη και ότι περνάτε καλά πιθανών να χαλαρώσει και να λειτουργήσει και σεξουαλικά.

*΄Ηρεμη συζήτηση  
Το να κάνεις ότι δεν συμβαίνει κάτι, επίσης δεν έχει και το πιο θετικό αποτέλεσμα. Αν συμβεί πάνω από 2-3 φορές, βρες την κατάλληλη στιγμή που θα είσαι και εσύ και αυτός χαλαροί και ξεκίνα μια κουβέντα δείχνοντας εξ αρχής ότι είναι αυτός για τον οποίο ανησυχείς και όχι η δική σου σεξουαλική ικανοποίηση. Αν δεν δημιουργήσεις ένα επικριτικό κλίμα και δεν αφήσεις υπόνοιες για την έλλειψη ικανοποίησης, θα απελευθερωθεί και θα αισθανθεί καλύτερα να σου μιλήσει πιο ανοιχτά.

*Αυτοσχεδίασε
Αν νιώθεις έντονη σεξουαλική επιθυμία, δείξε το. Φίλα τον, τρίψου πάνω του, αυτοικανοποιήσου μπροστά του σαν αυτό να είναι η επιλογή σου και όχι κάτι που αναγκάζεσαι αφού αυτός δεν έχει διάθεση και στύση. Απέδειξε του ότι ακόμη και σε αυτήν την δύσκολη φάση σου προκαλεί ερωτική διέγερση και αδιαφορείς για το «πρόβλημα» του, ότι τίποτα δεν έχει αλλάξει στον τρόπο που τον βλέπεις ερωτικά. Η αυτοπεποίθηση είναι το νούμερο ένα ανδρικό φάρμακο σε πολλές δύσκολες ψυχολογικά περιόδους.           

*Τελική φάση
Αν δεν είναι κάτι περαστικό ή αν δεν έχει καθόλου στύση - ούτε καν όταν εσύ τον «προκαλείς» - καλό είναι να συμβουλευτεί ένα γιατρό για να εντοπίσει αν υπάρχει πέρα από κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα και κάποια άλλη δυσλειτουργία παθολογικής φύσεως.       


(φωτό.: pinterest.com /blog.discoverpluto.com)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1219130203867084587

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item