Έκτακτη Σύνοδος Κορυφής την Τρίτη για την Ελλάδα

Έκτακτη σύνοδος κορυφής για την Ελλάδα πιθανότατα την Τρίτη σύμφωνα με πληροφορίες...

Επίσης σύμφωνα με το Reuters οι υπουργοί Οικονομικών της Ευρωζώνης θα συνέλθουν αυτήν την εβδομάδα για να συζητήσουν το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος.
Μέρκελ και Ολάντ συμφωνούν ως προς το ότι η ψήφος των Ελλήνων "πρέπει να γίνει σεβαστή " , ανακοίνωσε το Βερολίνο.

Τηλεφωνική επικοινωνία με θέμα το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα είχαν το βράδυ της Κυριακής η Άγκελα Μέρκελ και ο Φρανσουά Ολάντ.
Την επικοινωνία των δύο ηγετών γνωστοποίησε εκπρόσωπος της γερμανικής κυβέρνησης. Σύμφωνα με το πρακτορείο Reuters, Μέρκελ και Ολάντ συμφώνησαν ότι το αποτέλεσμα του ελληνικού δημοψηφίσματος πρέπει να γίνει σεβαστό.

«Μέρκελ και Ολάντα θέλουν μια σύνοδο κορυφής των ηγετών της ευρωζώνης την Τρίτη», πρόσθεσε ο εκπρόσωπος.

Αύριο στις 7.30 το απόγευμα (ώρα Ελλάδας) η Γερμανίδα καγκελάριος και ο Γάλλος πρόεδρος θα έχουν συνάντηση στο Παρίσι με θέμα την Ελλάδα. Η ανακοίνωση της συνάντησης των δύο ηγετών από την γαλλική προεδρία έγινε ελάχιστα λεπτά μετά τη δημοσιοποίηση των πρώτων δημοσκοπήσεων για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος.

Η συνάντηση αυτή στο Μέγαρο των Ηλυσίων «εντάσσεται στο πλαίσιο της διαρκούς συνεργασίας ανάμεσα στη Γαλλία και τη Γερμανία για να συμβάλουν σε μία βιώσιμη λύση για την Ελλάδα», αναφέρεται στην ανακοίνωση της γαλλικής προεδρίας.

Μέρκελ και Ολάντ θα αποτιμήσουν το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος στην Ελλάδα και θα συζητήσουν όλα τα ενδεχόμενα που ανοίγονται πλέον, ενώ στο τραπέζι, σύμφωνα με τα γερμανικά μέσα ενημέρωσης, θα πέσει και το ενδεχόμενο παράλληλου νομίσματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8986458019789880145

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item