Είσαι βέβαιη ότι ξέρεις σε ποια σημεία πρέπει να βάζεις άρωμα;

Για να μυρίζεις υπέροχα όλη την ημέρα...

Μαλλιά
Ναι, πολλοί είναι αυτοί που πιστεύουν ότι τα μαλλιά είναι ένα από τα καλύτερα σημεία για να ψεκάσεις με το αγαπημένο σου άρωμα - απλά πρέπει να προσέξεις λίγο παραπάνω στην εφαρμογή: Αντί να το ψεκάσεις κατευθείαν πάνω στην τρίχα, ψέκασέ το πάνω σε μία βούρτσα και χτένισε με αυτήν τα μαλλιά, πολύ απαλά.

Πίσω από τα αυτιά
Ψεκάζοντας την περιοχή αυτή θα καταφέρεις να μυρίζεις υπέροχα όλη την ημέρα - τουλάχιστον για περισσότερη διάρκεια από ότι αν το ψέκαζες σε χαμηλότερα σημεία.

Στο πιο χαμηλό σημείο της πλάτης
O ειδικός Chandler Burr επιμένει πως με αυτόν τον τρόπο το άρωμά σου θα κρατήσει όλη την ημέρα, χωρίς να κάνεις τους διπλανούς σου να ασφυκτιούν.

Στο εσωτερικό του αγκώνα
Αντί να ψεκάσεις τους καρπούς, ψέκασε το εσωτερικό των αγκώνων. Έτσι το άρωμα θα γίνει ένα με το σώμα σου και η μυρωδιά θα μοιάζει φυσική. Μόνο μην ξεχάσεις να ενυδατώσεις καλά την περιοχή γύρω από το σημείο που θα ψεκάσεις για να σιγουρευτείς ότι θα απορροφηθεί καλά.

Πίσω από τα γόνατα
Όπως και το εσωτερικό των αγκώνων, το μέρος πίσω από τα γόνατα, ζεσταίνεται πιο γρήγορα από τα υπόλοιπα μέρη του σώματος, που σημαίνει πως ό,τι άρωμα ψεκάσεις στην περιοχή θα γίνει γρήγορα ένα με το σώμα σου.

Αφαλός
Κάν'το όπως η Λιβ Τάιλερ: «Για άρωμα με μεγαλύτερη διάρκεια, ρίχνω λίγες σταγόνες στα δάχτυλά μου και το απλώνω στις μασχάλες και τον αφαλό μου», λέει στο Into the Gloss.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 996597123323364832

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item