Πανικός στη Θεσσαλονίκη: Πήγε να βγάλει χρήματα από την τράπεζα - Με αυτό όμως που συνέβη δεν άντεξε και κατέρευσε

Ενταση επικράτησε σε ιδιωτική κλινική στη Θεσσαλονίκη όπου κατέφυγαν αρκετοί πολίτες προκειμένου να κάνουν ανάληψη χρημάτων από... ΑΤΜ. Το περιστατικό σημειώθηκε σε κλινική στην περιοχή του Πανοράματος όπου οι υπεύθυνοι για προφανείς λόγους απαγόρευσαν σε «επισκέπτες» να μπαίνουν στην κλινική μόνο για να κάνουν ανάληψη χρημάτων. 


Μάλιστα προς στιγμή σημειώθηκε ένταση και ειδοποιήθηκε και η αστυνομία. Παρόμοια περιστατικά σημειώθηκαν και σε άλλη ιδιωτική κλινική στην ανατολική Θεσσαλονίκη, με τους αστυνομικούς να τρέχουν για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Εν τω μεταξύ όλη τη νύχτα σχηματίζονταν ουρές έξω από τράπεζες και βενζινάδικα, με τους πολίτες να θέλουν να κάνουν αναλήψεις χρημάτων και να φουλάρουν τα οχήματά τους. Οι ουρές έξω από τις τράπεζες τράβηξαν και την προσοχή 2 επιτήδειων οι οποίοι επιτέθηκαν σε μια γυναίκα αμέσως μετά την ανάληψη που πραγματοποίησε από τραπεζικό κατάστημα της Θεσσαλονίκης.

Η γυναίκα έκανε ανάληψη το μεσημέρι της Κυριακής από το ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας που βρίσκεται απέναντι από την Καμάρα, όταν της επιτέθηκαν 2 άτομα, Ελληνες, ηλικίας 29 και 30 ετών οι οποίοι της άρπαξαν την τσάντα που είχε μέσα τα 1.250 ευρώ που προμηθεύτηκε.

Η αστυνομία κινητοποιήθηκε άμεσα μετά την καταγγελία της γυναίκας και κατάφερε να τους συλλάβει λίγη ώρα αργότερα. Τις τελευταίες ώρες μάλιστα δυνάμεις της Αστυνομίας βρίσκονται σε εγρήγορση καθώς είναι αρκετοί οι πολίτες που πηγαίνουν για ανάληψη χρημάτων στα ATM των τραπεζών.
Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2401869677614883693

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item