Αυτό είναι το φυσικό βιάγκρα! Η απάντηση θα σας σοκάρει...

Μια η αράχνη που τσίμπησε τον Σπάιντερμαν και του έδωσε τις υπερφυσικές δυνάμεις...
μια και αυτή η αράχνη που δίνει το δηλητήριο της για ΠΤΗΣΕΙΣ!

Πόσο μάλιστα αν πρόκειται για αράχνη από την οικογένεια των Phoneutria (είναι γνωστές ως «ένοπλες αράχνες» και συναντώνται στην Κεντρική Αμερική), τότε ο Spider-Man δεν θα φορούσε με τόση άνεση μια τόσο εφαρμοστή στολή!

Oπως διαπίστωσαν οι επιστήμονες, το δηλητήριο της συγκεκριμένης αράχνης προκαλεί στύση μέσα σε μόλις 20 λεπτά και χωρίς τις τυχόν παρενέργειες του Viagra, όπως διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο εφημερίδας.

«Oταν ένας άνθρωπος τσιμπηθεί από αυτή την αράχνη εκδηλώνει πολλά διαφορετικά συμπτώματα, όπως πριαπισμό, την κατάσταση κατά την οποία το αντρικό μόριο είναι σε μόνιμη κατάσταση στύσης» εξηγεί ο δρ Κένια Νιουνς από το πανεπιστήμιο του Γουισκόνσιν, όπου οι ερευνητές κατάφεραν να παράγουν την ίδια τοξίνη μετατρέποντας γενετικά το κύτταρο μιας κάμπιας. Στη συνέχεια τη χορήγησαν σε ποντίκια και το πείραμα αποδείχτηκε τόσο επιτυχημένο ώστε τώρα η τοξίνη (έχει ονομαστεί από τους ερευνητές Tx2-6) μπορεί να περάσει στη φάση των κλινικών δοκιμών. Οπως ανακάλυψαν, η Tx2-6 δημιουργεί στύση, προκαλώντας την απελευθέρωση του μονοξειδίου του αζώτου, το οποίο διεγείρει την κυκλοφορία του αίματος στα ανδρικά γεννητικά όργανα, χαλαρώνοντας τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων.

Η σχετική έρευνα, που δημοσιεύτηκε στην επιστημονική επιθεώρηση «Journal of Sexual Medicine» και πραγματοποιήθηκε με αφορμή την παρατήρηση ότι άνθρωποι που τσιμπήθηκαν από αράχνες στη Βραζιλία είχαν στη συνέχεια καλύτερη σεξουαλική ζωή, δημιουργεί αισιοδοξία στους πάσχοντες από στυτική δυσλειτουργία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2945349155741966644

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item