Σκουρλέτης: Αυτό είναι το όπλο μας στη διαπραγμάτευση...Με τοποθετήσεις στελεχών συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία ξεκίνησε με την ομιλία του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα..
Μεταξύ αυτών που τοποθετήθηκαν, ήταν και ο Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος ανέφερε, ότι τώρα που η διαπραγμάτευση έχει φτάσει στην κορύφωση της και σε ένα ασφυκτικό σημείο, είναι η ώρα να δοκιμαστεί η ανάλυση που είχε πάντοτε ο ΣΥΡΙΖΑ κατά την οποία η συμμετοχή στην ευρωζώνη και το domino effect που θα μπορούσε να υπάρξει αποτελεί βασικό όπλο, αποτελεί «υπερόπλο». Ο ίδιος επισήμανε ότι στη διαπραγμάτευση το θέμα του χρέους είναι βασικό.
Την ίδια στιγμή, όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο Κώστας Ήσυχος χαρακτήρισε τη συνεδρίαση ενωτική διαδικασία που με μεγάλη αποφασιστικότητα θέτει τα ζητήματα της διαπραγμάτευσης σε αυτή τη φάση. Υποστηρίζει ότι δεν θα μπορούσαμε να πούμε ότι η διαπραγμάτευση είναι στη λήξη της και στο καλύτερο σημείο της και πως όμως αυτό θα μπορούσε να σημάνει ότι μπορεί να βρεθεί λύση με βάση τις κόκκινες γραμμές της κυβέρνησης. Ο κ. Ήσυχος ανέφερε ότι πρέπει να διαμηνυθεί προς τους εταίρους ότι πρέπει επιτέλους να συνεννοηθούν τι θέλει ο καθένας.
Τέλος, ο Στάθης Λεουτσάκος υποστήριξε ότι στην κρίση υπάρχουν δυσκολίες όμως δεν υπάρχουν μονόδρομοι, ότι υπάρχουν εναλλακτικοί δρόμοι, δύσκολοι αλλά ελπιδοφόροι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8702170569083713596

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item