Καταπέλτης η απόφαση ανακριτή – εισαγγελέα για τον Αρβανιτίδη και το Ολυμπιακός – Βέροια

arbΚαταπέλτης ήταν ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς κ. Ανδρέαδης ...
κατά του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας Γιώργου Αρβανιτίδη. Με τη σύμφωνη γνώμη του εισαγγελέα του επέβαλε δύο περιοριστικούς όρους, αυτόν της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα και αυτόν της απαγόρευσης ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο. Ο Αρβανιτίδης είναι ο δεύτερος στον οποίο επιβάλλεται διπλός περιοριστικός όρος μετά τον Γιώργο Δούρο.
Με την απόφαση αυτή ο ειδικός ανακριτής έκρινε ουσιαστικά ότι οι καταθέσεις των Καλαϊτζίδη και Γεωργέα είναι αξιόπιστες, ενώ συνάμα δέχεται πως υπάρχουν σαφείς και επαρκείς ενδείξεις χειραγώγησης για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τη Βέροια πριν δύο χρόνια.
Το νέο στοιχείο που προέκυψε κατά την απολογία του κ. Αρβανιτίδη είναι πως πλέον κατηγορείται για ένα ακόμη παιχνίδι, αυτό της ίδιας αγωνιστικής περιόδου με την Κέρκυρα, το οποίο είχε λήξει με νίκη της Βασίλισσας με 2-0. Πάντως απομένει να δούμε εάν για το δεύτερο αυτό παιχνίδι θα επιληφθεί ο αθλητικός δικαστής, όπως έπραξε και για το ματς Ολυμπιακός – Βέροια.
Όπως πάντως έγινε γνωστό πριν να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή ο κ. Αρβανιτίδης κατέθεσε σειρά μηνύσεων εναντίον όσων θεωρεί ότι τον ενέπλεξαν στην υπόθεση. Αποχωρώντας από τα δικαστήρια αρκέστηκε δε να δηλώσει «έχουμε εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη».
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1265304577890603522

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item