Σκέψεις που κάνει ο άνδρας όταν σε βλέπει με μπικίνι

Μπορεί οι γυναίκες που φορούν «μικρά» μπικίνι να αισθάνονται ...
σέξι και ανεξάρτητες, ωστόσο στην αντίληψη των ανδρών καταγράφονται ως «αντικείμενα». Τα ευρήματα της μελέτης πιστοποιήθηκαν με τομογραφία εγκεφάλου.
Στο πλαίσιο της ετεροφυλόφιλοι άνδρες είδαν διάφορες φωτογραφίες ντυμένων γυναικών και ημίγυμνων γυναικών.
Οι περισσότεροι μπορούσαν να θυμηθούν καλύτερα τις φωτογραφίες γυναικών με μπικίνι, ακόμη και στην περίπτωση που ήταν κομμένο το κεφάλι, ή και στην περίπτωση που είχαν δει τις εικόνες για λιγότερο από δύο δέκατα του δευτερολέπτου!
Τομογραφίες του εγκεφάλου κατέδειξαν πως όταν άνδρες βλέπουν εικόνες γυναικών ντυμένων ανάλαφρα, τότε ενεργοποιείται η περιοχή του εγκεφάλου τους που σχετίζεται με τη χρήση εργαλείων - αντικειμένων.
Κατά την υπεύθυνη ψυχολόγο της έρευνας, κ. Σούζαν Φίσκε, από το πανεπιστήμιο Πρίνστον των ΗΠΑ, αυτό υποδηλώνει πως όταν οι άνδρες βλέπουν τις γυναίκες σαν σεξουαλικά προκλητικές δεν νοιάζονται καθόλου για τις σκέψεις τους».
 Όπως είπε η ερευνήτρια, που έκανε την ανακοίνωση στο ετήσιο συνέδριο της Αμερικανικής Ένωσης για την Προώθηση της Επιστήμης (AmericanAssociationfortheAdvanvementofScience) που έγινε πρόσφατα στο Σικάγο, αυτή η έλλειψη δραστηριότητας στην εγκεφαλική περιοχή της κοινωνικής συνείδησης είναι πραγματικά παράξενη επειδή σπάνια συμβαίνει.
Οι επιστήμονες έχουν δει αυτή την απουσία εγκεφαλικής δραστηριότητας μόνο μια φορά στο παρελθόν, σε μια μελέτη όπου οι εθελοντές είδαν φωτογραφίες άστεγων και ναρκομανών.
Η Φίσκε είπε ότι αν μια ανάλογη μελέτη γινόταν αντίστροφα, είναι αμφίβολο κατά πόσο οι γυναίκες, κοιτώντας μισοντυμένους άνδρες, θα τους «απο-ανθρωποποιούσαν» με τον ίδιο τρόπο. Πηγή : Web Only, tanea.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4810547774850092104

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item