Υπάρχει ποτέ περίπτωση να «κολλήσουμε» κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης;

Υπάρχει ποτέ περίπτωση να «κολλήσουμε» κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης;
Τον Μεσαίωνα, οι άνθρωποι πίστευαν ότι το μόριο ενός άντρα μπορούσε στην κυριολεξία να «σφηνώσει» στον κόλπο μίας γυναίκας κατά τη διάρκεια της ιεραποστολικής στάσης. Γιατί όμως μπορεί να πίστευαν κάτι τέτοιο; Ίσως υπήρχε φοβία για τα όργανα της γυναίκας; Ή ήταν η ηθική που επέβαλε η εποχή ότι η γυναίκα πρέπει να κρατήσει τη σαρκική επαφή για την αληθινή αγάπη;
Όχι, αυτή η θεωρία προέρχεται από την πραγματικότητα. Την περασμένη βδομάδα ένα ζευγάρι Ιταλών έκανε έρωτα κάπου στη Μεσόγειο Θάλασσα και συνειδητοποίησε ότι τα γεννητικά τους όργανα δεν «αποχωρίζονταν». Αν και η περίπτωση είναι σπάνια, είναι μια πραγματική και τρομακτική κατάσταση που ονομάζεται «captivus penis» και παρουσιάζεται όταν ο κόλπος έχει σπασμούς και δεν αφήνει το αντρικό μόριο να σταματήσει να βρίσκεται σε στύση. Η συνεύρεση στο νερό ευνοεί την πιθανότητα «κολλήματος» και ναι είναι κάτι που θα μπορούσε να συμβεί όσο και αν δεν θες να το σκέφτεσαι.

Ευτυχώς, σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες ιατρούς, υπάρχει ένας τρόπος για να «ξεκολλήσουν» τα γεννητικά σας όργανα: Απλά κάντε σκεφτείτε πράγματα που δεν είναι ελκυστικά για να μειώσετε τη ερωτική διέγερση και έτσι τη ροή του αίματος προς τα γεννητικά όργανα. Επαναλαμβάνοντας τις λέξεις «captivus penis» στο κεφάλι σας μπορεί να πιάσει το κόλπο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 9056588667082521633

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item