ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ !! «Όχι» από το ΔΝΤ στην Ελλάδα για αναβολή πληρωμής δόσεων

«Όχι» από το ΔΝΤ στην Ελλάδα για αναβολή πληρωμής δόσεων - ΤΩΡΑΑνεπίσημη προσέγγιση προς το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ)...
έκαναν Έλληνες αξιωματούχοι, θέτοντας θέμα καθυστέρησης της αποπληρωμής των δανείων που έχει λάβει η Αθήνα, ωστόσο η απάντηση του Ταμείου ήταν πως δεν είναι δυνατή μια αναβολή, σύμφωνα με πληροφορίες των Financial Times.
Έλληνες αξιωματούχοι έχουν κάνει μια άτυπη προσέγγιση με το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για την καθυστέρηση αποπληρωμής των δανείων αναφέρουν σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα τους στην online έκδοση τους οι Financial Times υπογραμμίζοντας ότι έτσι αναδείχτηκε η επισφαλής κατάσταση των ελληνικών οικονομικών, λαμβάνοντας όμως την απάντηση από το ΔΝΤ, σύμφωνα με το δημοσίευμα, ότι δεν ήταν δυνατή μια τέτοια αναδιάταξη των πληρωμών.
 Σύμφωνα με τους Financial Times που αποδίδουν τις πληροφορίες σε αξιωματούχους του ΔΝΤ  η Αθήνα πείστηκε να μην κάνει μια ειδική αίτηση για καθυστέρηση πληρωμών στο Ταμείο, που αφορά τις δύο χωριστές πληρωμές που λήγουν τον Μάιο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4567723774470285799

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item