Καλό… χειμώνα! Έντονο κρύο, άνεμοι, βροχές, καταιγίδες, ακόμα και χιόνια σήμερα!

kryo2Βροχές θα σημειωθούν τη Μ. Τετάρτη 8 Απριλίου, σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. .. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά, ενώ στη βόρεια Ελλάδα θα χιονίσει και στα ημιορεινά.  Οι άνεμοι θα πνέουν με ένταση 5 με 7 μποφόρ και από το απόγευμα στο Αιγαίο μέχρι και 8 μποφόρ . Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει, στα βόρεια τους 10 με 13 βαθμούς, στα νότια ηπειρωτικά και στο Ιόνιο τους 12 με 14 και στο νότιο Αιγαίο τους 15 βαθμούς Κελσίου.
Πιο αναλυτικά:
Στη Θράκη και στη Μακεδονία προβλέπονται, κρύο και κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις, βροχές και από τα 600 μέτρα και πάνω χιονοπτώσεις. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί, στη Θράκη από 3 έως 13 βαθμούς και στη Μακεδονία από μείον 1 (-1) έως 10 με 12 βαθμούς.
Στην Ήπειρο στα νησιά του Ιονίου και στη δυτική Στερεά θα κάνει κρύο και θα σημειωθούν σποραδικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της Ηπείρου και της Στερεάς.  Οι άνεμοι στο Ιόνιο  θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί,  από 3 έως 14 βαθμούς.
Στην Πελοπόννησο προβλέπονται, συννεφιά, βροχές,  μικρής διάρκειας καταιγίδες και στα βουνά χιονοπτώσεις. Τα θερμόμετρα θα δείξουν μέχρι 12 με 14 βαθμούς.
Στην Κρήτη αναμένονται από το μεσημέρι βροχές και κατά τόπους καταιγίδες. Οι άνεμοι βόρειοι 6 μποφόρ, που από το απόγευμα θα ενισχυθούν στα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα φτάσει έως τους 15 βαθμούς.
Στα Δωδεκάνησα, στις Κυκλάδες και στα νησιά του ανατολικού θα έχουμε βροχές και από το μεσημέρι κατά τόπους καταιγίδες. Οι άνεμοι θα είναι, στα Δωδεκάνησα μέτριοι και στα υπόλοιπα νησιά βορειοανατολικοί 6 με 7 και από το απόγευμα 8 μποφόρ.                                                                                                               
Στις Σποράδες, στη Θεσσαλία, στην ανατολική Στερεά και στην Εύβοια, προβλέπονται βροχές,  σποραδικές καταιγίδες, στα βουνά της κεντρικής Στερεάς και της Θεσσαλίας χιονοπτώσεις και στα ανατολικότερα  πολύ ισχυροί βορειοανατολικοί άνεμοι. Η θερμοκρασία δεν θα ξεπεράσει τους 12 βαθμούς.                                                                                                        
Στην Αττική η Μ. Τετάρτη προβλέπεται συννεφιασμένη, βροχερή και κρύα. Στην κορυφή της Πάρνηθας θα χιονίσει. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι 5 με 6 και από το μεσημέρι 6 με 7 μποφόρ. Τα θερμόμετρα, στην Αθήνα και τον Πειραιά, θα δείξουν από 8 έως 12 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη θα έχουμε βροχές τις μεσημεριανές κυρίως ώρες. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα γύρω από την πόλη ορεινά. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 414793625856360361

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item