Στον Λευκό Οίκο την Πέμπτη ο Βαρουφάκης – Θα συναντηθεί με τον Μπαράκ Ομπάμα

?????????????????????????????????????Ο Έλληνας υπουργός Οικονομικών, Γιάνης Βαρουφάκης, θα ταξιδέψει στην Αμερική, όπου θα συναντηθεί με τον Αμερικανό Πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα....
Ο Γιάνης Βαρουφάκης θα παραστεί στην καθιερωμένη τελετή για τον εορτασμό της Ελληνικής Ανεξαρτησίας που θα φιλοξενήσει ο Αμερικανός πρόεδρος, ενώ νωρίτερα θα συμμετάσχει στην Εαρινή Σύνοδο του ΔΝΤ και της Παγκόσμιας Τράπεζας.
Η φετινή εκδήλωση διοργανώνεται στις 16 Απριλίου, λόγω του βεβαρημένου προγράμματος του κ. Ομπάμα, ενώ ο Γιάνης Βαρουφάκης θα είναι ο πρώτος υπουργός της κυβέρνησης Τσίπρα που θα συναντήσει τον πρόεδρο των ΗΠΑ.
Ο κ. Βαρουφακης θα μιλήσει την Πέμπτη στο ιδρυμα Brookings. Η ομιλία του ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την ίδια ώρα που θα λαμβάνει χώρα η τελετή στον Λευκό Οίκο, αλλά το  Brookings ανακοίνωσε ότι τελικά θα πραγματοποιηθεί μιάμιση ώρα νωρίτερα – ακριβώς μετά την ομιλία του Γερμανού ομολόγου του, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.
Οι εμφανίσεις Σόιμπλε και Βαρουφάκη θα είναι ξεχωριστές, αλλά το γεγονός ότι η μία θα ακολουθήσει την άλλη, καθιστά αναπόφευκτη μία “άτυπη” αντιπαράθεση απόψεων για την ευρωπαϊκή οικονομική πολιτική, αλλά και το ελληνικό ζήτημα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3280063295203296748

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item