Ανατροπή δεδομένων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη

Ανατροπή δεδομένων για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Την εκτίμησή τους ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης δεν έφυγε ποτέ...
από τα Ιωάννινα εκφράζουν αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. που χειρίζονται την υπόθεση της εξαφάνισης του 22χρονου φοιτητή.
Η κινητοποίηση είναι πρωτοφανής και εστιάζεται πλέον στο νομό, όπου από αύριο μεταβαίνει κλιμάκιο ερευνητών από την Αθήνα με επικεφαλής τον ντετέκτιβ κ. Γιώργο Τσούκαλη.

Στόχος είναι να βρεθεί επιτέλους το παιδί και να δοθεί ένα τέλος στο δράμα που ζει όλο αυτόν τον καιρό η οικογένεια. Για το Σαββατοκύριακο είχε προγραμματιστεί συλλογική δράση εθελοντών για τον εντοπισμό του Βαγγέλη. Συγκινητικό είναι ότι δήλωσαν συμμετοχή τουλάχιστον 250 άτομα για να «χτενίσουν» την πόλη. Χθες το απόγευμα, ωστόσο, η δράση αναβλήθηκε προς το παρόν διότι, σύμφωνα με τον κ. Τσούκαλη, «βρισκόμαστε στο κρισιμότερο σημείο της έρευνας, και υπάρχει πλήρης κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών, αφετέρου βρίσκετε σε εξέλιξη ένορκη διοικητική εξέταση για την υπόθεση».
Η ΕΔΕ ολοκληρώθηκε και οι μαρτυρίες είναι συγκλονιστηκές. Τα αρμόδια στελέχη του υπουργείου έχουν πάρει τουλάχιστον 25 καταθέσεις και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν συλλέξει καθοριστικά στοιχεία για την εξέλιξη των ερευνών.
Το ίδιο σημαντική θεωρείται η κατάθεση πρωτοετή φοιτητή στην Ασφάλεια Ιωαννίνων, ο οποίος γνώριζε καλά τον Βαγγέλη και τις πιέσεις που δεχόταν. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο συγκεκριμένος νεαρός δεν είχε μιλήσει στις Αρχές και αποφάσισε να το κάνει πριν από λίγο καιρό φωτίζοντας ακόμα περισσότερο το γιατί ο φοιτητής μπορεί να θέλησε να φύγει από τη Σχολή.
Αυτό που προκάλεσε χθες τη δυσαρέσκεια της τοπικής κοινωνίας είναι η αποστράτευση στις κρίσεις της ΕΛ.ΑΣ. του μέχρι πρότινος Αστυνομικού Διευθυντή Ιωαννίνων, Ανδρέα Παπιγκιώτη, ο οποίος είχε αναλάβει την έρευνα για τον αγνοούμενο φοιτητή. Και αυτό γιατί ο συγκεκριμένος αξιωματικός εργαζόταν σκληρά μαζί με τους συνεργάτες του 20 ώρες καθημερινά για να φέρει σε πέρας τη δύσκολη αυτή αποστολή. Πληροφορίες από τον περιβάλλον του κάνουν λόγο για απόφαση με βάση κομματικά κριτήρια που δεν θα έπρεπε να παίζουν ρόλο στις κρίσεις.
Εν τω μεταξύ, χθες είδε το φως της δημοσιότητας ένα βίντεο που δείχνει τον αγνοούμενο φοιτητή Βαγγέλη Γιακουμάκη σε κρητικό γλέντι. Το βίντεο γυρίστηκε λίγες μέρες μετά την Πρωτοχρονιά του 2015 και απεικονίζει τον αγνοούμενο φοιτητή μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς του, συγγενείς και φίλους σε παραδοσιακό κρητικό γλέντι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7949323153660270391

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item