Καθημερινή: Λίγο πριν «χαθεί», ο Βαγγέλης είχε δίωρη τηλεφωνική συνομιλία με τη μητέρα του

Καθημερινή: Λίγο πριν «χαθεί», ο Βαγγέλης είχε δίωρη τηλεφωνική συνομιλία με τη μητέρα τουΚομβικός ο ρόλος της οικογένειας, σύμφωνα με την εφημερίδα, ...
που πίεζε τον άτυχο νέο να ολοκληρώσει τις σπουδές του και να επιστρέψει άμεσα στην Κρήτη Νέα τροπή στον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη φαίνεται ότι δίνει η άρση του τηλεφωνικού απορρήτου, καθώς σύμφωνα με την Καθημερινή ο άτυχος νέος λίγο πριν την αυτοκτονία του είχε δίωρη τηλεφωνική επικοινωνία με τη μητέρα του.Αυτό φαίνεται ότι συνδέεται άμεσα με τις πιέσεις που δεχόταν ο Βαγγέλης από την οικογένειά του - σύμφωνα με την εφημερίδα - να ολοκληρώσει άμεσα τις σπουδές του στην Γαλακτοκομική Σχολή στα Ιωάννινα και να επιστρέψει στην Κρήτη για να ασχοληθεί με την τυροκομία.

Εξάλλου, συνεχίζονται οι έρευνες από τις αρμόδιες αρχές για να ξετυλίξουν το κουβάρι του θανάτου του 20χρονου και όσων είχαν προηγηθεί με τα ατέλειωτα περιστατικά εκφοβισμού από τους συμφοιτήτες του. Στο πλαίσιο της διαδικασίας λαμβάνονται καταθέσεις σπουδαστών της σχολής, επανεξετάζονται επικοινωνίες του 20χρονου μέσω κινητού τηλεφώνου, ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.ά.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4395364102407711284

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item