ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα της αδερφής του εξαφανισμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη!

ΡΑΓΙΖΕΙ ΚΑΡΔΙΕΣ! Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα  της αδερφής του εξαφανισμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη! Όσο περνούν οι μέρες μεγαλώνει η αγωνία της οικογένειας του 20χρονου σπουδαστή της....
Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, ο οποίος αγνοείται από τις 6 Φεβρουαρίου.
Η αδελφή του, το Σάββατο με αφορμή τα γενέθλια της «ανέβασε» στο Facebook μια εικόνα του Βαγγέλη, γράφοντας: «ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ....!!! Ένα μονάχα σας ζητώ για τα γενέθλια μου... Φέρτε μου τον Βαγγέλη μας να είναι εδώ κοντά μου».


Το Σάββατο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στο σταθμό του τρένου, στον Πειραιά με σκοπό να αναζητήσουν επιπλέον μαρτυρίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.
Η αδελφή του, Ελένη τους ευχαρίστησε όλους όσους βοηθούν την οικογένεια να βρει τον 20χρονο, σημειώνοντας: «Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια και το ενδιαφέρον... Μπορεί να μην βρέθηκε ο αδελφός μου αλλά είχε πολλά καλά αυτή η ιστορία γιατί μέσα από αυτό έχουμε ακόμα περισσότερες μαρτυρίες για τον Βαγγέλη ότι είναι Αθήνα και ότι είναι καλά! Σας ευχαριστούμε πολύ όλους! Να σας έχει ο Θεός καλά όλους... Σας ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας. Να είστε καλά!»
Οι έρευνες συνεχίζονται, ενώ δίνεται ιδιαίτερη βάση και στην Αθήνα καθώς πληθαίνουν οι μαρτυρίες που τον θέλουν στην πρωτεύουσα.
star.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5942802278950511437

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item