ΒΟΜΒΑ σε Mega και ΑΝΤ1! Ποια είναι η ΕΝΤΟΛΗ που προκάλεσε πανικό;

ΒΟΜΒΑ σε Mega και ΑΝΤ1! Ποια είναι η ΕΝΤΟΛΗ που προκάλεσε πανικό;Τρέχουν και δεν φτάνουν στα κανάλια...Κατευθύνσεις για μεγάλες οικονομικές περικοπές και μάλιστα αμέσως δόθηκαν σε κορυφαία στελέχη του ANT1 και του Mega από τους ιδιοκτήτες. Οι σχετικές εντολές ήρθαν παράλληλα με τις κυβερνητικές εξαγγελίες για το καθεστώς αδειοδότησης των ιδιωτικών καναλιών, αλλά και με δεδομένη την κρίση στη διαφημιστική αγορά, που συνεχίζεται.


Η εντολή από την ηγεσία του ANT1 είναι για περικοπή αρχικά κατά 5% στους μισθούς στο ραδιόφωνο, ενώ στην τηλεόραση θα υπάρχουν «εθελούσιες» έξοδοι, διευκόλυνση για συνταξιοδοτήσεις, αλλά και απολύσεις, αν χρειαστεί. «Να προχωρήσετε με οποιονδήποτε τρόπο κριθεί σκόπιμο», ειπώθηκε άνωθεν και μάλιστα με διαδικασίες που δεν θα είναι χρονοβόρες…

Στο Mega,σύμφωνα με το parapolitika.gr, υπάρχει επίσης μια γενικότερη διάθεση για νέες περικοπές, που όμως δεν θα αφορούν σε πρώτη φάση μειώσεις μισθών και προσώπων, αλλά τις παραγωγές. Στο Star φαίνεται πως δεν τίθεται ανάλογο ζήτημα. Μάλιστα, είναι σε πλήρη εξέλιξη η προετοιμασία τηλεπαιχνιδιού, το οποίο θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και θα προβάλλεται τις καθημερινές πριν από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων με τη Μάρα Ζαχαρέα και σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8373337571335996962

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item