Φτιάχνει κόμμα ο Κώστας Καραμανλής;

Φτιάχνει κόμμα ο Κώστας Καραμανλής;Ξεκάθαρο μήνυμα ότι ο ίδιος παραμένει ενεργό στην πολιτική ζωή, στέλνει ο Κώστας Καραμανλής...
με το μπαράζ επαφών που γίνεται στο γραφείο του μετά τη βαριά ήττα της ΝΔ.
Σύμφωνα με την εφημερίδα τα Νέα ο Κώστας Καραμανλής δεν αποκλείει να φτιάξει νέο κόμμα.
Η εφημερίδα σημειώνει ότι μετά τις εκλογές το γραφείο του Κώστα Καραμανλή στην Παναγή Κυριακού έχει γίνει το κέντρο της ΝΔ.
Τα περισσότερα στελέχη που περνούν από εκεί προσπαθούν να τον πείσουν να αναλάβει πρωτοβουλίες. Να αναλάβει τη ΝΔ ή να κάνει νέο κόμμα.
Μάλιστα ορισμένοι υποστηρίζουν ότι ήδη κάνει τα πρώτα βήματα, ενώ ξεκαθαρίζει ότι δεν θα έρθει σε σύγκρουση με τον κ. Σαμαρά για την ηγεσία του κόμματος.
Μάλιστα φαίνεται να είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο Αντώνης Σαμαράς δεν πήγε στο Μέγαρο Μαξίμου να παραδώσει στον Αλέξη Τσίπρα, κάτι που έπληξε την παράδοση του κόμματος, ενώ διαφωνεί με την επίθεση της ΝΔ στη Ζωή Κωνσταντοπούλου που θα αναλάβει πρόεδρος της Βουλής.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα δεν συμμερίζεται τα περί αριστερής παρένθεσης του κ. Σαμαρά, αλλά εκτιμά ότι ο Αλέξης Τσίπρας «ήρθε για να μείνει».
Ορισμένοι πάντως εκτιμούν ότι γίνονται ζυμώσεις στον κλειστό πυρήνα των Καραμανλικών και βρίσκεται σε στάση αναμονής για το νέο πολιτικό σκηνικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 8071760571744013825

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item