ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που μας έκανε να συγκινηθούμε

ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ! Ο οδηγός του ΚΤΕΛ που μας έκανε να συγκινηθούμεΑκόμη και το... ντετέκτιβ έκανε...
ένας ευσυνείδητος οδηγός λεωφορείου του αστικού...ΚΤΕΛ στη Λαμία, για να σιγουρευτεί ότι το γεμάτο χρήματα πορτοφόλι που βρήκε μέσα στο όχημά του θα φτάσει στα χέρια του πραγματικού ιδιοκτήτη του! Και, τελικά, κατάφερε να τον εντοπίσει και να του το παραδώσει.

Παραδίδοντας μαθήματα εντιμότητας και αξιοπρέπειας, ο βιοπαλαιστής οδηγός δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να κρατήσει το πορτοφόλι που βρέθηκε μέσα στο λεωφορείο του μετά το πέρας των δρομολογίων, παρ' όλο που είχε μέσα 1.000 ευρώ αλλά όχι και κάποια στοιχεία που να αποδεικνύουν την ταυτότητα αυτού που το έχασε. Το μοναδικό στοιχείο που μπορούσε να ακολουθήσει, ήταν η κάρτα ενός οδοντιάτρου που υπήρχε στο πορτοφόλι.

Επικοινώνησε μαζί του και τον έβαλε να τηλεφωνήσει σε όλους τους πελάτες του για να εξακριβώσει ποιος είχε επιβιβαστεί στο λεωφορείο και ταυτόχρονα είχε χάσει το πορτοφόλι του! Έτσι, ο οδοντίατρος κατάφερε να εντοπίσει τον ιδιοκτήτη, που ήταν ένας φοιτητής ο οποίος σπουδάζει στη Λαμία. Όπως ήταν φυσικό, τα χρήματα ήταν απαραίτητα για την διαβίωσή του στην πόλη και δεν πίστευε στα αυτιά του όταν άκουσε ότι βρίσκονταν στα χέρια ενός τίμιου εργαζόμενου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2032733722277764670

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item