Για να μείνεις πάντα ΑΔΥΝΑΤΗ! Τέσσερις κινήσεις που πρέπει να κάνεις κάθε πρωί αν θέλεις να χάσεις περισσότερα κιλά!

Θέλεις να βοηθήσεις το σώμα σου να χάσει κιλά; Υπάρχουν πέντε τρόποι να σηκωθείς από το..

κρεβάτι και να αυξήσεις με τις καθημερινές σου πρωινές συνήθεις το κάψιμο των θερμίδων.

Ασκήσου
Η πρωινή γυμναστική τονώνει τον μεταβολισμό σου, περισσότερο από κάθε άλλη στιγμή της ημέρας σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες. Βάλε τα αθλητικά σου και πήγαινε για ελαφρύ jogging λίγο πριν φύγεις για το γραφείο. Ναι, το ξέρουμε πως έχει κρύο και πως δεν θες να ξυπνάς τόσο νωρίς, αλλά αν το κάνεις δυο τρεις εβδομάδες θα σου γίνει τρόπος ζωής.

Μην ξεχνάς το πρωινό
Το έχουμε γράψει πολλές φορές και σίγουρα θα γνωρίζεις πως το πρώτο γεύμα της ημέρας είναι το πιο σημαντικό, που δεν θα πρέπει ποτέ να παραλείπεις. Ακόμα και αν το πρόγραμμά σου είναι φορτωμένο το πρωινό φαγητό είναι απαραίτητο καθώς κρατάει το σώμα και τον μεταβολισμό σου σε φόρμα. Μόλις ξυπνήσεις ετοίμασε ένα μικρό γεύμα και έτσι θα δώσεις στο σώμα σου αρκετή ενέργεια για το υπόλοιπο της ημέρας. Τα δημητριακά, τα φρούτα και ένα smoothie είναι πολύ καλές προτάσεις.

Τόνωση των μυών
Μην ξεχνάς να προσθέτεις στο πρωινό γυμναστικό σου πρόγραμμα μια ρουτίνα ή οποία να έχει στόχο να καίει περισσότερες θερμίδες. Μπορείς να συμβουλευτείς τον γυμναστή σου για τις σωστές ασκήσεις που τονώνουν τον μεταβολισμό.

Και μετά το πρωινό... έρχεται το σνακ!
Φυσικά και μπορείς να τρως σνακ και παράλληλα να χάνεις κιλά, αρκεί να φροντίζεις οι επιλογές σου να είναι υγιεινές. Οι καλύτερες ιδέες για ένα σωστό δεκατιανό είναι τροφές με αντιοξειδωτικά συστατικά και πλούσιες σε πρωτεΐνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 7862860229101033150

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item