Αν είναι δυνατόν! Ελεύθερος ο 24χρονος παιδόφιλος από την Θεσσαλονίκη!

Αν είναι δυνατόν! Ελεύθερος ο 24χρονος παιδόφιλος από την Θεσσαλονίκη! Ελεύθερος αφέθηκε τελικά ο 24χρονος παιδόφιλος απο τη Θεσσαλονίκη που ασελγούσε σε παιδάκια 10 και 4 ετών, κατέγραφε τις ..
πράξεις της ντροπής και τις διακινούσε στο διαδίκτυο. Ο ίδιος, απόφοιτος των ΤΕΙ Πληροφορικής υποστήριξε στην απολογία του ότι έμπαινε σε σελίδες με πορνογραφία ανηλίκων καθώς αντιμετωπίζει σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα. Επίσης, υποστήριξε ότι δεν αποπλάνησε τα δύο αγοράκια και ότι το βίντεο δείχνει παιχνίδια που έκαναν μεταξύ τους χωρίς καμία σημασία. Έτσι, ανακριτής και εισαγγελέας έκριναν πως ο παιδόφιλος πρέπει να αφεθεί ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, να παρακολουθείται απο ψυχίατρο και να δίνει το παρών δύο φορές το μήνα στο αστυνομικό τμήμα προσκομίζοντας ψυχιατρική βεβαίωση.

Την ίδια ώρα οι αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος που παρακολουθούσαν για μήνες την υπόθεση μέχρι να καταφέρουν να τον βάλουν στο χέρι και να δώσουν τέλος στην αποτρόπαια δράση του, έμειναν έκπληκτοι από την απόφαση των δικαστών. Όπως λένε χαρακτηριστικά ο συγκεκριμένος είναι ο μοναδικός μέχρι στιγμής αποδεδειγμένα Έλληνας που ασελγούσε σε ανήλικα παιδιά και στη συνέχεια διακινούσε σε σελίδες παιδόφιλων το ανατριχιαστικό υλικό. Είναι λένε παθιασμένος με αυτό που κάνει και είναι σίγουρο πως θα το ξανακάνει.

Αξίζει να τονισθεί πως ο 24χρονος που σπούδαζε πληροφορική στη Θεσσαλονίκη, δεν δούλευε έμενε μόνος του και δεν είχε φίλους και σχέσεις. Απο την έρευνα των αστυνομικών προέκυψε πως για να μπερδεύει τις έρευνες και να σβήνει τα ίχνη του, "έκλεβε" wi-fi από το γείτονα του όταν σέρφαρε σε σελίδες για παιδόφιλους και διακινούσε το αποκρουστικό υλικό.
Είναι δε, ο πρώτος Έλληνας που αποδεδειγμένα ασελγούσε σε παιδιά, κατέγραφε με κάμερα τις αρρωστημένες πράξεις του και στη συνέχεια τις ανέβαζε στο διαδίκτυο. Μέχρι στιγμής έχει αποδειχθεί ότι πριν δυο χρόνια βίασε ένα δεκάχρονο παιδί μέσα στο σπίτι του. Το αγοράκι εντοπίστηκε και μίλησε στους αστυνομικούς , ενώ υπάρχει και η περίπτωση ενός ακόμη αγοριού μόλις 4 χρονών στο οποίο ασέλγησε ο 24χρονος. Και τα δύο παιδιά που ανήκουν στο περιβάλλον του 24χρονου και έζησαν τη φρίκη, αναμένεται να εξεταστούν από ιατροδικαστή προκειμένου να διαπιστωθεί σε τι βαθμό είναι η σεξουαλική κακοποίηση που υπέστησαν πριν απο δύο χρόνια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 3457474807431063351

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item