Από ποια ΣΠΑΝΙΑ διαταραχή πάσχει η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ γυναίκα του κόσμου; (PHOTOS)

Από ποια ΣΠΑΝΙΑ διαταραχή πάσχει η ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΗ γυναίκα του κόσμου; (PHOTOS)Τον τίτλο της Miss Universe 2015 κέρδισε η Paulina Vega...
την περασμένη Κυριακή, εντυπωσιάζοντας όλον τον πλανήτη με την ομορφιά της. Η καλλονή από την Κολομβία ανακηρύχθηκε η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο με τη βαθμολογία ρεκόρ 9,9 στα χρονικά των καλλιστείων.
Η Vega είναι μόλις 22 χρονών - γεννήθηκε στις 15 Ιανουαρίου του 1993- και, όπως μάθαμε, έχει επτά αδέρφια. Σπουδάζει διοίκηση επιχειρήσεων. Τι κέρδισε, όμως, από το διαγωνισμό; Ένα πολυτελές διαμέρισμα στη Νέα Υόρκη, μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα και προϊόντα ομορφιάς και υποτροφία για σπουδές ενός έτους στην ακαδημία κινηματογράφου.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι η πιο όμορφη γυναίκα του κόσμου παλεύει με μια πολύ δύσκολη διαταραχή, σύμφωνα με πληροφορίες που έφεραν στο φως τα κολομβιανά media. Η ίδια δε μπορεί να κλείσει τα μάτια της, κατά τη διάρκεια του ύπνου της, αλλά κοιμάται μόνο με μάτια ανοιχτά! Αυτό το πρόβλημα συνήθως το συναντάμε σε μωρά, αλλά οι ειδικοί δεν έχουν βρει από πού προέρχεται.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6850302709134205407

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item