Το αίμα στη Γαλλία δε σταματάει: Νέα ομηρία είναι σε εξέλιξη...Οι δράστες σχετίζονται με τους δολοφονούς της Charlie Hebdo

Νέα ομηρία είναι σε εξέλιξη σε εβραϊκό παντοπωλείο σε ανατολικό προάστιο του Παρισιού, στο Βένσαν...
Σύμφωνα με τα γαλλικά μέσα, οι δράστες είναι δύο, ένας άντρας και μια γυναίκα, οι οποίοι έχουν πυροβολήσει και σκοτώσει δύο ανθρώπους, ενώ κρατούν και έξι ομήρους, ανάμεσα τους γυναίκες και παιδιά.


Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, οι δράστες είναι οι δολοφόνοι της αστυνομικού στη Μονρούζ ενώ κι οι δύο φέρονται να έχουν σχέση με τους μακελάρηδες της Charlie Hebdo.

Στο σημείο έχει διακοπεί η κυκλοφορία και από έξω βρίσκονται αστυνομικοί καθώς και ασθενοφόρα. Οι Αρχές εκκένωσαν σχολεία τα οποία είναι κοντά στο παντοπωλείο και ζήτησαν από τους πολίτες να μείνουν στα σπίτια τους και με μεγάφωνα καλούν όποιον είναι κοντά να απομακρυνθεί!

Και όλα αυτά την ώρα που μεγάλη αστυνομική δύναμη βρίσκεται σε τυπογραφείο στην επαρχία Dammartin en Goele, όπου εκεί κρύβονται οι μακελάρηδες της εφημερίδας Charlie Hebdo, κρατώντας τουλάχιστον έναν όμηρο και απειλώντας να πεθάνουν σαν μάρτυρες.

Να σημειωθεί ότι στην περιοχή όπου είναι σε εξέλιξη η δεύτερη σημερινή ομηρία βρίσκεται κοντά η εφημερίδα Liberation.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4424510489851032708

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item