Ξανθιά κυκλοφορεί η «Αγγελική» του Χριστόδουλου Ξηρού

Κοντά ξανθά μαλλιά έχει πλέον η 22χρονη Αγγελική για να μην αναγνωρίζεται, που σύμφωνα με τις Αρχές είναι πρόσωπο – κλειδί στην απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού, αλλά...
και στην ομάδα κρούσης που ετοίμαζε το χτύπημα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Η αλλαγή στην εμφάνισή της προκύπτει από καταθέσεις κατοίκων στην αντιτρομοκρατική, οι οποίοι την συνάντησαν στην περιοχή του Λουτρακίου σύμφωνα με το Mega.

«Ο πελάτης ήταν μια γυναίκα νεαρής ηλικίας, η οποία μου ζήτησε να την παραλάβω από ταβέρνα που βρίσκεται στη λίμνη Ηραίου Βουλιαγμένης προκειμένου πάρει λεωφορείο για Αθήνα. Φτάνοντας εκεί, μπήκε στο ταξί μια κοπέλα 25 ετών, ύψους 1.60 -1.65 και καστανόξανθα μαλλιά μέχρι τους ώμους. Αποσκευές δεν έφερε μαζί της άλλα είχε μια τσάντα, σακίδιο σχολικό πιθανώς. Μου είπε ότι ήθελε πάρει το λεωφορείο για Αθήνα και πήγαμε στα ΚΤΕΛ του Ισθμού» είπε χαρακτηριστικά ένας μάρτυρας.

Εκτός όμως από τα ξανθά μαλλιά η Αγγελική κυκλοφορεί και χωρίς γυαλιά, όπως την κατέγραψαν κάμερες τόσο στον Ισθμό της Κορίνθου όσο και στην εταιρεία στη Νέα Χαλκηδόνα, όπου προσπάθησε να προμηθευτεί πρώτη ύλη για την κατασκευή εκρηκτικών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2942562597920524688

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item