Δείτε τι...ξεσηκώνει τους άνδρες!

Είχες φανταστεί πέρα από τη συμπεριφορά σου και την ομορφιά σου τι μπορεί να ξεσηκώνει τους άντρες;

Ρωτήσαμε φίλους και συναδέλφους να μας πουν ποιες από τις κινήσεις που κάνουμε και αφορούν στην εξωτερική μας εμφάνιση και την περιποίηση του εαυτούς μας μπορεί να είναι  σ έ ξ ι  για εκείνους.

Πολλά από αυτά ίσως να μην έχουν περάσει ποτέ από το μυαλό σου...

Το ασυναίσθητο άγγιγμα των μαλλιών μας.
Αποδικοποιώντας τη γλώσσα του σώματος έχει γραφτεί ότι όταν μια γυναίκα πιάνει ασυναίσθητα τα μαλλιά της ενδιαφέρεται γι' αυτόν που έχει απέναντί της. Είτε συμβαίνει, είτε όχι ένα είναι το γεγονός: όσους άντρες κι αν ρωτήσαμε όλοι συμφώνησαν ότι μια γυναίκα που χαϊδεύει τα μακριά, πλούσια μαλλιά της είναι  σ έ ξ  ι. Ακόμη και όταν δεν είναι η Megan Fox!

To να απλώνεις κρέμες και αντηλιακά στο σώμα σου.
"Μας αρέσει πολύ να φροντίζεις την επιδερμίδα σου και ειδικά όταν το κάνεις με απαλές κινήσεις". Πράγματι, ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια απαλή και περιποιημένη επιδερμίδα; Απλώς, την επόμενη φορά που θα απλώσεις στο σώμα σου αντηλιακό καν' το με τρυφερές κινήσεις. Έτσι περνάς στους άλλους το μήνυμα ότι αγαπάς τον εαυτό σου κι έχεις απαίτηση από τον άλλο να σε αγαπήσει εξίσου.

Όταν κοιτάζεσαι στον καθρέφτη για να διορθώσεις το μακιγιάζ σου.
Δεν χρειάζονται υπερβολές στο μακιγιάζ για να τον κάνεις δικό σου. Αρκεί να βγάλεις από την τσάντα το μικρό σου καθρεφτάκι, να αγγίξεις απαλά τα χείλη σου και να προσποιηθείς ότι κάνεις τις απαραίτητες διορθώσεις. Αυτό σε συνδυασμό με τα μισάνοιχτα χείλη σου θα σε οδηγήσουν με ασφάλεια σε αυτό που θες. Εξάλλου, όπως μας είπαν "Η εικόνα σου την στιγμή που περιποιείσαι τον εαυτό σου είναι άκρως ελκυστική!".

Τα μαλλιά που τα παίρνει ο αέρας.
Ο αέρας του νησιού σε κάνει να γίνεσαι έξαλλη για τα κατεστραμμένα σου μαλλιά; Τα καλά νέα είναι ότι οι άντρες θεωρούν την εικόνα αυτή πολύ σέξι (ok, χωρίς εσένα να είσαι έξαλλη). Την επόμενη, λοιπόν, φορά που θα σου συμβεί το μόνο που έχεις να κάνεις είναι σα να νιώσεις σαν την Beyonce on stage. Πολύ, πολύ ποθητή και γεμάτη αυτοπεποίθηση!

Κι ένα ακόμη tip: Μην τον ζαλίζεις με τα κιλάκια που πήρες στην κοιλιά. Ακόμη και αν δεν το έχει προσέξει, θα τον προκαλέσεις να το κάνει. Εκτός αυτού, η εικόνα σου να μουρμουράς είναι τρομερό turn off για τους άντρες!
Πηγή: kouinet.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2991495661652235197

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item