ΧΑΜΟΣ στην Ιερά Μονή για τον γέροντα Παίσιο! Ουρές από χιλιάδες πιστούς που θέλουν να προσκυνήσουν στον τάφο του!

ΧΑΜΟΣ στην Ιερά Μονή για τον γέροντα Παίσιο! Ουρές από χιλιάδες πιστούς που θέλουν να προσκυνήσουν στον τάφο του!Ουρές σχηματίζουν κάθε μέρα οι πιστοί στην Ιερά Μονή του Αγίου Ιωάννη...
του Θεολόγου στη Σουρωτή Θεσσαλονίκης για να προσκυνήσουν τον τάφο του γέροντα Παίσιου που εκοιμήθη στο μοναστήρι το 1994 μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Κυρίως μετά την αγιοποίηση του αγιορείτη μοναχού πριν λίγες ημέρες οι επισκέπτες έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.

Ανάμεσά τους άνθρωποι που έχουν γνωρίσει τον γέροντα στη διάρκεια της ζωής του, άλλοι που έχουν βρει παρηγοριά στα λεγόμενά του αλλά και απλοί πιστοί που ζητούν τη βοήθειά του.
Κάποιοι αφήνουν λουλούδια, άλλοι ακουμπούν παιδικά ρούχα για να πάρουν την ευλογία του. Όλοι έχουν μια ιστορία να διηγηθούν.
Όπως ένας απόστρατος αστυνομικός που έφερε τα εγγόνια του να προσκυνήσουν, όπως αναφέρει το Mega. Νοσηλεύτηκε με εγκαύματα τετάρτου βαθμού στο νοσοκομείο μετά από επίθεση με βόμβα μολότοφ εναντίον του.
Ο αγιορείτης μοναχός λέει, ήταν αυτός που τον κράτησε στη ζωή. Είναι ενδεικτικό ότι μερικοί ταξίδεψαν από τη Λάρισα για να προσκυνήσουν ενώ όσοι τον γνώρισαν προσπαθούν να περιγράψουν τα διδάγματά του μέσα από απλές ιστορίες.
Η μνήμη του γέροντα Παΐσιου που ανακηρύχθηκε άγιος 21 χρόνια μετά το θάνατό του από καρκίνο και θα τιμάται στις 19 Ιουνίου.
toxwni.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 5218369956093223721

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item