Ριζικές ΑΛΛΑΓΕΣ στα ΜΜΜ! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε...

Ριζικές ΑΛΛΑΓΕΣ στα ΜΜΜ! Όλα όσα πρέπει να ξέρετε... Αλλαγές σε οκτώ γραμμές θα υπάρξουν από την ερχόμενη Δευτέρα στα δρομολόγια λεωφορείων και τρόλεϊ, ενώ μία θα καταργηθεί προσωρινά....

Οι τροποποιήσεις που θα γίνουν από τις 15 Δεκεμβρίου αφορούν οχτώ γραμμές που εξυπηρετούν τους επιβάτες στα βόρεια και δυτικά προάστια, ενώ καταργείται προσωρινά η γραμμή Express «Πειραιάς -Ακρόπολη -Σύνταγμα», η οποία θα επαναλειτουργήσει τον ερχόμενο Μάρτιο.
Οι αλλαγές που θα ισχύσουν από τη Δευτέρα προβλέπουν:
Την τροποποίηση της διαδρομής της γραμμής 704 Καματερό - Στ. Αττικής, ώστε να φτάνει έως την πλατεία Αγίων Αναργύρων. Η γραμμή θα μετονομαστεί σε 704 Καματερό - Πλατεία Αγίων Αναργύρων.

Την τροποποίηση της γραμμής 701 Καματερό - Ιλιον - Στ. Αττικής, ώστε να διέρχεται από το σταθμό της Ανθούπολης, μετονομαζόμενη σε 704 Καματερό - Ιλιον - Στ. Ανθούπολης.

Την τροποποίηση της γραμμής 747 Πετρούπολη - Πανόραμα - Στ. Αττικής, ώστε να διέρχεται από το σταθμό Ανθούπολης. Θα μετονομαστεί σε Πετρούπολη - Πανόραμα - Στ. Ανθούπολης.

Η κυκλική γραμμή 527 Πεύκη - Μαρούσι θα τροποποιηθεί σε Πεύκη - Στ. Νερατζιώτισσας, ώστε να καταλήγει στο σταθμό.

Η κυκλική γραμμή 501 Πεύκη - Μαρούσι Α μετονομάζεται σε Πεύκη - Μαρούσι.

Στη γραμμή 640 που είναι τοπική του Ηρακλείου, μεταφέρεται μόνιμα η αφετηρία από την πλατεία 28ης Οκτωβρίου στην οδό Κουντουριώτου.

Η γραμμή 444 Χαλάνδρι - Γαλάτσι - Στ. Άνω Πατήσια, γίνεται κυκλική και μετονομάζεται σε Στ. Ειρήνη - Γαλάτσι - Στ. Ανω Πατήσια και ορίζεται νέα αφετηρία και τέρμα επί της οδού Νεραντζιωτίσσης.

Την τροποποίηση της γραμμής Β8 Πολυτεχνείο - Ν. Φιλαδέλφεια - Μεταμόρφωση, η οποία μετονομάζεται σε 619 Μεταμόρφωση - Ν. Φιλαδέλφεια - Στ. Ανω Πατησίων, με αφετηρία και τέρμα στην οδό Ζέας της Μεταμόρφωσης.
Πηγή: iefimerida.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6232381502947737769

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item