Κρίσιμες οι επόμενες ώρες για τη Τατιάνα Στεφανίδου…

stefanidou_7Σας είχαμε πει από την περασμένη εβδομάδα ότι στο STAR...
έχουν στο μυαλό τους ένα πλάνο ριζικής αναδόμησης του προγράμματος τους τις καθημερινές, με στόχο να δώσουν ανάσα σε εκπομπές που βρίσκονται σε δύσκολες ζώνες. Ανάμεσα τους φυσικά και η Τατιάνα Στεφανίδου που ξεκίνησε τη φετινή χρονιά με την ελπίδα ότι θα μπορέσει να κοντράρει το θέσφατο που λέγεται Ελένη, αλλά έπεσε σε λάθος συγκυρία, μιας και η Μενεγάκη είναι που είναι κυρίαρχη, ήρθε και η εγκυμοσύνη της και δεν άφησε περιθώρια.
Με… το 11% στο γενικό σύνολο και ένα 9% στο δυναμικό που κάνει το Μία μέσο όρο εδώ και δύο μήνες, ήταν λογικό και επόμενο από Μία να πάει στο Καμία. Στο κανάλι έχουν πάρει την απόφαση να βγάλουν την Τατιάνα από εκεί.
Σύμφωνα με την Espresso, στο κανάλι έχουν πάρει την απόφαση να βγάλουν την Τατιάνα από εκεί και να την πάνε μετά τον Φώτη και τη Μαρία και πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων. Έτσι θα πετύχουν και την Τατιάνα να τονώσουν, αλλά και το δελτίο να έχει καλύτερο lead-in από το 4% που του δίνει η τούρκικη σειρά. Λέγεται ότι τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει ραντεβού της παρουσιάστριας με τους ιθύνοντες όπου θα της προτείνουν εκπομπή ενημερωτικού χαρακτήρα και με συνεντεύξεις σαν κι αυτές που έκανε τόσα χρόνια η Τατιάνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Lifestyle 4840867905862368048

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item