"ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ" έκπληξη από τον Νίκο Ρωμανό!


Για τη θέληση του Νίκου Ρωμανού «να σπουδάσει και όχι να αποδράσει» διαβεβαίωσε ο συνήγορός του Νίκος Ραγκούσης... συμπληρώνοντας ότι ο απεργός πείνας θα αποδεχόταν και το βραχιολάκι, προκειμένου να του επιτραπεί να παρακολουθεί τα μαθήματά του.

«Φυσικά και το πιστεύω ότι θα επιστρέψει στη φυλακή, εάν παρακολουθήσει μαθήματα. Έχω την ηθική δέσμευση, σαν δικηγόρος, και μπορώ να το πω δημόσια. Αν θέλουν, και νομικά. Ότι η πρωτοβουλία αυτή είναι για να σπουδάσει και όχι για να αποδράσει» δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα FM ο κ. Ραγκούσης.

«Και το βραχιολάκι θα αποδεχθώ και ό,τι άλλο υλοποιείται. Δεν έχουμε τέτοιες πολυτέλειες και είναι και το βραχιολάκι αποδεκτό από τον κ. Ρωμανό», πρόσθεσε.

Ο δικηγόρος είπε ότι δεν θέλει παρεμβάσεις «που να πλήττουν το κύρος της Δικαιοσύνης, ούτε το κύρος της έννομης τάξης». «Πιστεύουμε, όμως», συνέχισε, «ότι μέσα από τη νομιμότητα και τη διαφάνεια μπορούμε να περιμένουμε μία λύση ευνοϊκή και άμεση. Να πάρει την άδειά του, όπως προβλέπει ο νόμος και όπως τη σκεπτόταν όταν έδινε εξετάσεις».

«Έφτασε στο σημείο να γίνει μεταγωγή από τον Αυλώνα στον Κορυδαλλό. Γιατί έγινε αυτό, αν δεν ήταν να παρακολουθήσει μαθήματα;» διερωτήθηκε ο κ. Ραγκούσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 6486818661336424589

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item