Λύθηκε το μεγαλύτερο μυστήριο της μόδας! Γιατί η Βασίλισσα Ελισάβετ φοράει τα ίδια παπούτσια εδώ και 50 χρόνια;

Αν ήσασταν η πλουσιότερη γυναίκα στον κόσμο και μπορούσατε να έχετε ό,τι θέλετε,...
θα φορούσατε ποτέ τα ίδια παπούτσια 2 φορές; Η Βασίλισσα της Αγγλίας φοράει τα ίδια εδώ και 50 χρόνια. Τα πρωτοπαράγγειλε στον οίκο χειροποίητων υποδημάτων Anello & David στο Κένσιγκτον τη δεκαετία του 60.
Της άρεσαν για την απλότητά τους, για το γεγονός ότι μπορεί να τα φοράει παντού, από τις επισκέψεις σε φυλακές μέχρι τα εγκαίνια των μουσείων, και γιατί ταιριάζουν τέλεια στο πόδι της. Ωστόσο, κάθε φορά που ο οίκος της φτιάχνει καινούργιο ζευγάρι (χρειάζονται τέσσερις τεχνίτες για να το καταφέρουν) ένα μέλος του προσωπικού του Μπάκινγχαμ αναλαμβάνει να τα φορέσει για να τα μαλακώσει ώστε να μην χτυπήσουν τα βασιλικά πόδια.
Η Βασίλισσα τα έχει παραγγείλει σε μία ποικιλία χρωμάτων ώστε να ταιριάζουν με τα διάφορα ταγέρ της. Κοστίζουν 1000 λίρες και φροντίζει να αλλάζει τα τακούνια όποτε λιώνουν.
Αυτό βέβαια δείχνει έναν σταθερό άνθρωπο και ολιγαρκή άνθρωπο. Σήμερα στα 88 της είναι ακόμα παντρεμένη με τον Πρίγκιπα Φίλιππο (από το 1947), σε πείσμα όλων των σκανδάλων που στολίζουν ανελλιπώς τη βασιλική οικογένεια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 4502334242374271725

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item