ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΜΒΑ στην ελληνική αγορά! Πασίγνωστη εταιρεία ΠΟΥΛΑΕΙ και ΦΕΥΓΕΙ από την χώρα!!!

ΕΞΑΓΟΡΑ ΒΟΜΒΑ στην ελληνική αγορά! Πασίγνωστη εταιρεία ΠΟΥΛΑΕΙ και ΦΕΥΓΕΙ από την χώρα!!! (PHOTO)Οι πληροφορίες που το fpress.gr είχε δημοσιεύσει...
από τις 07/10 εκτός συνταρακτικού απροόπτου επιβεβαιώνονται αύριο το πρωί και το μεγάλο deal στο εμπόριο θα είναι γεγονός. Τα πασίγνωστα πολυκαταστήματα MAKRO, γερμανικών συμφερόντων, αλλάζουν χέρια.
Οι σημερινοί γερμανοί ιδιοκτήτες πωλούν και αποχωρούν ενώ ως αγοραστής εμφανίζεται η Σκλαβενίτης η οποία μετά το πλάνο επέκτασης εκτός των συνόρων της Αττικής, ανοίγεται και στον χώρο του χονδρικού εμπορίου. Με τη συγκεκριμένη εξαγορά, η Σκλαβενίτης θα αποκτήσει πρόσβαση σε ένα καινούργιο πελατολόγιο καθώς, ως γνωστόν, πελάτες της MAKROείναι οι κάτοχοι επαγγελματικού ΑΦΜ.
Οι πληροφορίες που κάνουν από την Παρασκευή τον γύρο της αγοράς, κάνουν λόγο για διπλό deal. H εμπορική δραστηριότητα της MAKROCash & Carryθα περάσει στην Σκλαβενίτης ενώ τα ακίνητα στην Grivalia(πρώην EurobankProperties). Σε συμφωνία θα έρθουν και η Σκλαβενίτης με την Glivaliaγια τη μακροχρόνια μίσθωση των 13 καταστημάτων που διατηρεί η MAKROστην Ελλάδα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1220503547731070804

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item