Χριστόδουλος Ξηρός, αποκρίθηκε εκείνη και τότε... άρχισαν τα όργανα.

Συνελήφθη σε τράπεζα στη Νέα Σμύρνη ο... Χριστόδουλος Ξηρός!!!Αναστάτωση προκάλεσε στην αντιτρομοκρατική μια γυναίκα, περίπου 40 χρονών, η οποία βρέθηκε σε υποκατάστημα τραπέζης προκειμένου να πραγματοποιήσει μια κατάθεση.

Το περιστατικό συνέβη πριν λίγες μέρες σε υποκατάστημα στη Νέα Σμύρνη. Όλα εξελίσσονταν ομαλά στη συναλλαγή της... άτυχης - όπως αποδείχθηκε εκ των υστέρων- γυναίκας, μέχρι τη στιγμή που ο υπάλληλος της ζήτησε το όνομα του παραλήπτη των χρημάτων.
- Χριστόδουλος Ξηρός, αποκρίθηκε εκείνη και τότε... άρχισαν τα όργανα.
Δύο αστυνομικοί που βρίσκονταν στην τράπεζα και ήταν εκτός υπηρεσίας, με το που άκουσαν το όνομα αυτό, έστειλαν αμέσως σήμα στα κεντρικά. Στην τράπεζα έφτασε σε χρόνο ρεκόρ κλιμάκιο της αντιτρομοκρατικής, ενώ η γυναίκα κρατούνταν ήδη σε... απομόνωση από τους φύλακες της τράπεζας.
Τελικά, οι άντρες της αντιτρομοκρατικής την μετέφεραν στη ΓΑΔΑ, προκειμένου να την ανακρίνουν. Όπως αποδείχθηκε, η 40χρονη ήταν ξαδέλφη του καταζητούμενου Χριστόδουλου Ξηρού, ωστόσο αυτός στον οποίο έστελνε τα χρήματα ήταν ο αδερφός της, ο οποίος έχει το ίδιο όνομα και επώνυμο με το μέλος της 17Νοέμβρη.
Έπειτα από τις απαραίτητες εξηγήσεις, η γυναίκα αφέθηκε ελεύθερη.
newsbomb!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 2601032960547788118

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item