Νέο μήνυμα Άδωνι προς ΠΑΣΟΚ

Νέο μήνυμα Άδωνι προς ΠΑΣΟΚ: Δύο δρόμους έχει η ζωήΕντυπώσεις προκαλεί η νέα δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου ...
της ΝΔ  Άδωνι Γεωργιάδη η οποία δίνει νέα συνέχεια στα όσα είχε προ ημερών για το ΠΑΣΟΚ κατηγορώντας πως είναι υπεύθυνο για τη μη συμφωνία με τους δανειστές. Ο κ. Γεωργιάδης απευθυνόμενος στον κυβερνητικό εταίρο δήλωσε πως είτε θα υπάρξει συμφωνία, η οποία θα περιλαμβάνει και δυσάρεστα μέτρα ή δεν θα υπάρξει καθόλου συμφωνία. 
Κληθείς ειδικότερα να σχολιάσει τις υποτιθέμενες διαφωνίες του ΠΑΣΟΚ όσον αφορά στο ασφαλιστικό και τα εργασιακά, ο κ.Γεωργιάδης απάντησε: «Δύο δρόμους έχει η ζωή, ή θα καταλήξουμε σε συμφωνία και θα ψηφίσουμε και πράγματα που μας είναι δυσάρεστα ή όποιος αποφασίσει να μη τα ψηφίσει θα πάρει και την ευθύνη της μη συμφωνίας».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η δήλωση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της ΝΔ έγινε λίγες ώρες πριν τη χθεσινή τηλεδιάσκεψη υπουργείου Οικονομικών- τρόικας, η οποία για άλλη μία φορά δεν κατέληξε σε συμφωνία για την επιστροφή των εκπροσώπων των δανειστών, παρά το κλίμα που καλλιεργούσαν πηγές της δικομματικής περί προσέγγισης στην πλειοψηφία των θεμάτων.
Ο υπουργός Οικονομικών πάντως σε άτυπη ενημέρωση των δημοσιογράφων μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης με την τρόικα και ερωτηθείς αν τέθηκε στο τραπέζι ενδεχόμενο παράτασης του τρέχοντος μνημονίου απάντησε «αυτά τα θέματα δεν μπήκαν στο τραπέζι στην ουσία και η ουσία είναι το μνημόνιο. Μιλάγαμε για όλη τη γκάμα των μνημονίων».
newsit.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

HOT 1898220074149643650

Δημοσίευση σχολίουDefault Comments

emo-but-icon

ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΧΥΜΟΙ

DUST AND CREAM

DUST AND CREAM

H ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΗΘΕΙΑ !

item